Andra și Cătălin Măruță

11 ani de când Andra și Cătălin Măruță au spus DA! Imagini INEDITE de la cununia lor civilă

Au trecut 11 ani de cand Andra si Catalin Maruta au spus DA in fata ofiterului starii civile.

Acum, au doi copii frumosi si formeza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, scrie viva.ro.

Iata ce repede trece timpul, dar si ce frumos…

Andra si Catalin sunt impreuna de multi ani de zile si parca se inteleg din ce in ce mai bine. 11 ani de casatorie au implinit!

In august 2008, cei doi au facut cununia civila. In Bucuresti a avut loc evenimentul, acolo unde au participat multi prieteni printre care si Iulia Vantur care forma la acea vreme un cuplu cu Marius Moga, Smiley si Laura Cosoi care s-au despartit si CRBL si sotia.

Atunci, Andra a impresionat cu tinuta aleasa, o rochie scurta, alba, care i-a pus in evidenta picioarele. Bucuria li se citea pe chip…

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul romanesc. S-au casatorit in anul 2008. Andra si Catalin Maruta au impreuna doi copii: David si Eva.

Cununia religioasa a avut loc in data de 23 august 2008 la Targu-Jiu, orasul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste.

Catalin Maruta si Andra au avut cununia civila in 10 august acelasi an, la Primaria Sectorului 3 al Capitalei, nasi fiindu-le Dana si Cornel Ciocan, scrie Libertatea.

Andra si Catalin Maruta
Loading...
x

Check Also

“De ce ma insulți copile, Mă trimiți în pod să zac? Am muncit doar pentru tine…” Respectați-vă părinții cât îi mai aveți

Povestea unui bătrânel