Actorul Vladimir Găitan: „Mă simt boșorog, vorba lui Piersic. Sper să mai trag de mine 2-3 ani”

Vladimir Găitan are 72 de ani. Îndrăgitul actor, care de 30 de ani reușește să păcălească o boală grea, a mărturisit că simte vârsta apăsându-l și că e recunoscător pentru fiecare an de viață în plus.

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Vladimir Găitan primea cea mai cruntă veste: medicii i-au spus că suferă de o boală gravă a sângelui și îi mai dădeau cel mult zece ani de viață.

Actorul nu s-a dat însă bătut, a păcălit și cancerul, și timpul, iar astăzi are 72 de ani.

„Am 72 de ani. Nu sunt femeie, să-mi ascund vârsta. Nu am nici o cochetărie. Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper să mai trag de mine câțiva ani.

Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult, să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra, și care mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei.

Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel. Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi.

La 72 de ani, pot spune că sunt fericit”, a declarat Vladimir Găitan pentru Libertatea.

Îndrăgitul actor a mărturisit că toată viața, de la aflarea cumplitului diagnostic, a fost dependent de pastile: „Trebuie să iau mereu. Am toate culorile – roz, verzi, albe. Doar din alea albastre nu iau”.

Vladimir Găitan, actorul care a tânjit după rolul de părinte, are o singură fiică, după ce a pierdut nu mai puțin de… 7 copii! Enorm și înfiorător pentru o viață de om! 

O fiică de 33 de ani ce poartă un nume care i-a fost în egală măsură scut şi povară.

Gloria Găitan a ales acelaşi drum în carieră precum celebrul şi talentatul ei tată, absolvind în 2007 UNATC. O alegere care n-a fost tocmai pe placul părintelui ei. Care au fost motivele ne-au spus într-o mai veche discuţie cu OK! Magazine.

Totuşi, odată alegerea făcută, Vladimit Găitan i-a fost alături fiicei. Au şi jucat împreună în spectacolul „Soare pentru doi” la Teatrul de Comedie. Iar acum, pe Gloria o poţi vedea la acelaşi teatru în „Îmblânzirea scorpiei”, un spectacol muzical după William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag.

Din căsnicia cu soţia sa unguroaică, Tünde, Vladimir Găitan mai are un fiu, Alexandru, care a ales, însă, o carieră în domeniul bancar în Anglia, acolo unde şi-a şi întemeiat o familie alături de jumătatea lui de origine chinezo-thailandeză.

De la ei, Vladimir are o nepoţică. Cea mică, Gloria şi Alexandru sunt motivele de bucurie care îi alină marelui actor suferinţa bolii cu care se luptă de mai bine de trei decenii, o formă rară de cancer al sângelui.

O suferinţă agravată acum şi de pierderea celui mai bun prieten al său, George Stanca. Iată ce povesteau cu ceva timp în urmă Gloria şi Vladimir Găitan, care pe 2 februarie a împlinit 72 de ani…


Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...