ALEXANDRU ARȘINEL și-a pierdut MEMORIA! Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre MARELE ACTOR!

Actorul întâmpină iar probleme grave de sănătate, luni fiind luat cu salvarea. Situația lui pare să fie destul de gravă, mai ales că a suferit și peirderi de memorie, fiind suspect de atac cerebral.

Alexandru Arșinel (80 de ani) a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce i s-a făcut rău. Acesta a mărturisit că și-a pierdut inclusiv memoria: ”Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu”, a povestit actorul pentru click.ro.

Ulterior el a fost transportat la Spitalul “Alexandru Obregia” din Capitală. Marele actor a avut o cădere de tensiune de la un medicament şi a fost internat de urgenţă.

A fost ţinut în spital în noaptea de luni spre marţi, avea tensiunea 8 cu 6, a fost pus la aparate, iar a doua zi s-a simţit mai bine.

„Sunt colegi care la vârsta asta îşi permit să nu lucreze. Am avut un episod din ăsta neplăcut. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6.

Medicii mi-au recomandat un medicament şi eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă pentru că mă dezhidratasem.

Mi-au spus că am pierdut multe săruri şi asta afectează inima. Nu mai pompa suficient oxigen acolo unde trebuie, adică la creier. Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu.

Am rămas peste noapte în spital şi, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”, a explicat Alexandru Arşinel marţi seară la Antena Stars.

Marele actor Alexandru Arşinel mai are puterea să facă haz de necaz şi se compară cu pistoanele de la o maşină care se blochează. „Organismul este o maşinărie, dacă motorul se îneacă nu mai merge nimic. Aşa e şi inima. Inima nu a mai oxigenat creierul”, a mai spus actorul.

Medicii au vrut să-l ţină în spital, însă Alexandru Arşinel a dorit să plece acasă.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...