Baietelul de 8 ani taie lemne, prepara mancare si isi INGRIJESTE MAMA PARALIZATA. Intr-una din zile, cineva bate la usa lor…Ce a urmat

Vladislav nu s-a lăsat învins de greutățile vieții. El nu doar că e a reușit să supraviețuiască, ci a și salvat întreaga sa familie.

Copilul aducea apă, tăia lemne, prepara mâncare, îngrijea de mama sa paralizată pe jumătate… Între timp cei din jur nici nu aveau habar că așa ceva se petrece sub nasul lor.

Istoria familiei Kudriașov din regiunea Perm (Rusia) este pe cât de banală, pe atât de incredibilă. E banală pentru că, la fel ca în multe cazuri în ziua de azi, patima beției a tatălui a dus la divorț și la atac vascular cerebral suferit de mama.

O poveste obișnuită a unei familii: dragoste, copil, alcool, despărțire. Dar această situație a căpătat și o altă întorsătură prin boala mamei și responsabilitatea pe care și-a asumat-o în mod neașteptat copilul.

Băiatul a reușit nu doar să supraviețuiască în acest condiții extrem de dificile, ci chiar să-și salveze familia.

Abia după alți 8 ani, când băiatul a împlinit deja 16, istoria vieții sale a devenit cunoscută publicului larg.

Mai întâi istoria sa uimitoare a fost publicată în ziarele regionale, apoi a fost făcut și un film documentar. Mulțumită acestor lucruri, ei au primit în dar un apartament într-un bloc foarte bun, iar mamei lui Vladislav i s-a oferit o diagnosticare complexă și o cură de reabilitare eficientă.

Însuși băiatul a absolvit cu succes școala și acum studiază meseria de sudor într-un colegiu local.

Tine-ti familia si prietenii informati!

Citeste si: Poștașul lăsa corespondența în fața ușii bătrânei de 94 de ani când a auzit că cineva urlă înăuntru. A intrat în panică, i s-a făcut frică, dar a spart ușa. Ce a văzut acolo l-a schimbat pe viață: ,,Pe podea, de peste 20 de ore, se…”

Josh Hefta este poștaș în Dakota de Nord, SUA, dar într-o zi, deși credea că va fi o zi la fel ca toate celelalte, el a devenit ceva ce nu credea că va deveni vreodată: erou. Iată cum s-a întâmplat.


Josh aduce corespondența acelorași case zilnic, așa că știe cine locuiește în zona pe care o acoperă el. Unul dintre clienții pe care începuse să îl cunoască foarte bine era o femeie în vârstă de 94 de ani, Alice Paschke.

Pentru Alice, Josh trecea dincolo de ce îl obliga meseria, și îi lăsa corespondența pe pragul ușii, pentru ca bătrâna să nu fie nevoită să meargă prea mult până la cutia poștală din fața casei.

Într-o zi de ianuarie, anul acesta, în timpul rutei lui obișnuite, Josh a observat că ceva nu era chiar normal, atunci când a ajuns la Alice. De obicei femeia ieșea afară pentru a sta puțin de vorbă, trăia singură și era dornică de vorbă, uneori chiar îi oferea lui Josh ceva de mâncare sau de băut.

Cei doi aveau o legătură mai specială, am putea spune.Dar, recent, devenise mult prea dificil pentru Alice să se deplaseze, abia dacă mai părăsea casa.

Așa că Josh, care îi cunoștea problemele de sănătate, cobora din mașină, mergea până la pragul ușii, și îi lăsa corespondența chiar la ușă, un gest pe care nu era deloc obligat să îl facă.

Dar în această zi de ianuarie Josh a bătut la ușa ei și nu a răspuns nimeni, așa că s-a îngrijorat, a continut să bată la ușă, și, în cele din urmă a auzit un glas stins care striga după ajutor. Josh știa că trebuie să acționeze rapid.

Ușa era încuiată, așa că a trebuit să o spargă, când a intrat în casă a găsit-o pe Alice pe podea, căzuse în urmă cu o zi și nu se mai putuse ridica, zăcuse acolo de peste 20 de ore!

Știa că singura ei speranță era ca Josh să o găsească, și, din fericire chiar el și-a dat seama și a reușit să o salveze.,,Am spus, intră, am nevoie de ajutor. Și mi-a salvat viața. Ăsta e adevărul.

Pentru tot restul vieții mele, atât cât îmi va mai funcționa memoria, îmi voi aminti de el”. Pentru fapta lui, Josh a primit premiul cel mai mare pe care îl poate primi un poștaș, în SUA.

Sursa: newsner

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...