Boala a transformat-o! Cum arată Rona Hartner după chimioterapie

Rona Hartner încă face tratament cu citostatice, după operația suferită în Franța. Drama vedetei a început în 25 februarie 2019, când vedeta a fost operata de urgenta. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca i-au depistat o tumora pe colon si au operat-o.

De curand, Rona Hartner a inceput sa faca chimioterapie. Cum arata vedeta dupa acest tratament extrem de putermic? În imagini arată sleita de puteri, dar nu lasa asta sa se vada. Cantareata a publicat pe contul ei de Facebook un clip video in care apare palida, plina de riduri si extrem de obosita.

Cantareata a aflat de cateva luni ca sufera de cancer. Medicii i-au depistat o tumora maligna la colon. In prezent, Rona Hartner face chimioterapie in Franta, tara unde locuieste alaturi de logodnicul ei, viitorul sot spre finalul anului.

Rona Hartner transformată de chimioterapie

Dupa ce a fost operata in Romania, artista a ajuns in Franta. A mers din nou la medic, la un control, si doctorii i-au spus ca trebuie sa se opereze din nou. Pe 5 martie 2019, Rona Hartner a fost operata din nou. Acum face chimioterapie in speranta ca va nimici boala din organismul ei.

Artista își păstrează zâmbetul. Ea debordează de optimism și zice că Dumnezeu îi va da ce crede de cuviință. Ea pare împăcată cu gândul că s-a îmbolnăvit și speră să își revină cât mai repede. Vedeta a spus că va continua tratamentul cu citostatice cât este recomandat de medicii săi din Franța.


Loading...
x

Check Also

Atunci când te simți singur și părăsit spune acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan

Va aduce iubire și liniște sufletească în viața ta Acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan ...