Bunicul Petre și nepoata Izabela au primit o casă nouă de la Visuri la cheie, ce mai fac aceștia după filmare

Bunicul Petre Gorodetzchi a impresionat întreaga Românie după ce povestea sa a fost prezentată în emisiunea „Visuri la cheie”.

Își crește nepoata de de 9 ani singur după ce mama acesteia a abandonat-o la doar 1 an. Are 80 de ani dar continuă să spere ca Dumnezeu îl va ține alături de nepoțica sa pentru care a facut tot ce a putut.

S-au mutat acum 8 ani în casa părinteasca a bunicului Petre, dar aceasta era prea veche și foarte periculoasă pentru traiul celor doi.

Cea mică urmărește emisiunea Visuri la cheie de la Pro TV de mai bine de trei ani, dar n-a îndrăznit să spere că odata visul ei se va împlini.

Dragos Bucur alături de arhitecții, inginerii, designeri și muncitorii emisiunii s-au deplasat în  localitateaBrănești din județul Ilfov și i-a trimis pe cei doi într-o vacanță la mare.

Loading...

Emisiunea a fost filmată în această vară și contactați de reporterii ȘtiriTV, ne-am bucurat să aflăm că cei doi sunt bine și se bucură de casa cea nouă realizată de echipa emisiunii „Visuri la cheie”.

Petre Gorodetzchi, Izabela, Dragos Bucur și echipa Visuri la cheie la momentul în care cei doi au văzut pentru prima dată casa.

Casa cea nou a familiei Gorodetzchi.

Cum arata casa veche

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

VIDEO. Asistenta medicală căreia vecinii i-au aruncat clor pe uşă, întâmpinată cu flori și aplauze de militari

Gest de încurajare din partea unor militari pentru asistenta medicală din Galați care a fost hărțuită de ...