Camera de supraveghere a surprins ceea ce făcea poștașul câinilor săi! Clipul se răspândește iute ca focul pe INTERNET I VIDEO

Toată lumea știe că poștașii și câinii nu sunt prieteni, dar imaginile surprinse în acest clip contrazic faptul că interacțiunea dintre factorul postal și câini este exact opusul.

Într-o zi când Aaron Hernandez, proprietarul celor cinci câini, s-a uita pe înregistrările surprinse de pe camera de supraveghere montate pe proprietatea sa, a văzut ceva neașteptat.

Poștașul venea zilnic pe la poarta lor fără niciun motiv, când se apropia de proprietatea acestuia, toți cei cinci căței ai familiei se aliniau în așteptarea lui. Când îl vedeau, patrupezii radiau de fericire în așteptarea mângâierilor, potrivit en.newsner.com.

Poștașul făcea un ocol zilnic doar pentru a-și saluta prietenii blănoși, iar ei îl răsplăteau cu aceeași dragoste pentru gestul său.

Cât de mult IUBESC românii ANIMALELE. Uite câți dintre orășeni dețin un animal de companie!

Aproape jumatate (48%) dintre romanii din mediul urban, cu acces la internet, detin animale de companie, arata o cercetare realizata in luna decembrie de compania iSense Solutions. Cei mai multi romani au in grija caini – 65% si pisici – 52%. Printre animalele de companie se mai numara perusi, papagali – 11%, pesti – 10% si iepuri – 4%. Conform studiului, 29% dintre persoanele care detin animale de companie au doar caini, in timp ce 22% au doar pisici. Potrivit cercetarii, cainele se detaseaza ca animalul preferat de catre familiile mari – 76% dintre posesorii de animale de companie cu familii numeroase, de minimum patru membri, au caini.

Cercetarea mai releva ca hrana si accesoriile pentru animalele de companie sunt cumparate din hypermarketuri/supermarketuri – 63% si petshop-uri de cartier – 46%, urmate de magazinele mari specializate 25% si de piata – 23%.

Proprietarii de animale merg, in medie, de sase ori pe an la cabinetele veterinare. Principalele motive ale vizitelor la medic sunt legate de vaccinare – 58%, deparazitari interne/externe – 44%, urgente medicale – 43%, control de rutina – 37%, medicamente – 29% si taiere unghii/toaletare/infrumusetare – 18%, indica studiul.

In cadrul cercetarii, animalul de companie a fost definit drept “un animal crescut din placere, fara a beneficia de alte foloase de pe urma acestuia”.

Studiul a fost realizat online de catre compania iSense Solutions pe un esantion de 1.011 de respondenti, membri ai panelului ResearchRomania.ro. Datele sunt reprezentative pentru persoanele cu varsta de peste 18 ani, din mediul urban din Romania, iar culegerea datelor a fost realizata in decembrie 2015. Rezultatele au un grad de eroare de +/-3%, la un nivel de incredere de 95%.

Loading...
x

Check Also

“De ce ma insulți copile, Mă trimiți în pod să zac? Am muncit doar pentru tine…” Respectați-vă părinții cât îi mai aveți

Povestea unui bătrânel