Chiriașele perfecte! Două pisici locuiesc singure într-un apartament care costă 1.500 de dolari pe lună

Nu fumează, nu consumă alcool și nu ascultă muzică! Două pisici locuiesc singure într-un apartament care costă 1.500 de dolari pe lună și sunt chiriașele perfecte!

Pisicuțele nu întârzie niciodată cu plata chiriei David Callisch este proprietarul unui apartament din San Jose, California și este de părere că cele două pisici, Louise și Rina sunt chiriașii ideali: „Nu consumă alcool, nu fumează și nu dau volumul tare la muzică”, a declarat acesta pentru postul de televiziune ABC7.

Cele două pisicuțe nu întârzie niciodată cu plata chiriei, în valoare de 1.500 de dolari. Apartamentul în care trăiesc include o toaletă echipată complet, și un sistem Apple TV. Locuința nu are bucătărie, dar are destul spațiu pentru depozitarea pungilor cu mâncare pentru pisici.

Proprietarul apartamentului, David Callisch, își dorește să își ajute prietenul, pe Troy Good și să îi țină pisicuțele fiicei sale în siguranță. Fiica lui Troy Good a plecat la facultate și nu a putut să le ia cu ea: „Prietenul meu m-a întrebat dacă ar fi posibil să închirieze locuința de la mine”, care nu a înțeles inițial care ar fi scopul.

„Dacă închiriez eu, nu ai avea de-a face cu alți oameni și aș putea să las pisicile în apartament. Eu locuiesc aproape și pot să vin să le vizitez”, i-a spus Good. Stăpâna pisicuțelor, Amith, spune că le iubește foarte mult și are de gând să locuiască din nou cu ele imediat ce se mută din căminul facultății.

Cum a supraviețuit o pisică OPT ZILE într-un colet poștal și unde a ajuns! Putem spune că Cupcake a fost tare norocoasă pentru că a reușit să supraviețuiască unei calatorii postale de opt zile. Cum a fost posibil? S-a ascuns, probabil să tragă un pui de somn, într-o cutie de carton plina cu DVD-uri.

Stăpâna ei nu a vazut-o acolo și a expediat coletul. Pisica a calatorit aproximativ 300 de kilometri, din Falmouth, Anglia, până în West Sussex. Biata pisică a ajuns la destinație deshidratată și traumatizată, dar într-o stare generală destul de bună. Cupcake avea cip, iar persoana care a gasit-o a aflat rapid a cui este mâța.

Jullie Baggott, stăpâna pisicii, a povestit pentru jurnaliști că a cautat-o mult timp pana cand a fost sunata de reprezentantii unei clinici veterinare.

„Când mi-am dat seama că lipsește, acum două săptamani, a fost un sentiment oribil, infricoșător”, a declarat femeia potrivit Huffington Post. Ea a mai spus ca se simte ingrozitor pentru ca nu a verificat cutia înainte să o sigileze și să o expedieze.

Loading...
x

Check Also

“De ce ma insulți copile, Mă trimiți în pod să zac? Am muncit doar pentru tine…” Respectați-vă părinții cât îi mai aveți

Povestea unui bătrânel