Cine este ROMÂNCA MOARTĂ în tragicul ACCIDENT de tren: „Ai plecat și ai lăsat în urma ta trei îngerași frumoși”

Este vorba despre Nicoleta Leitner, mamă a trei copii, care era căsătorită din 2017 cu austriacul Markus Leitner. 

Potrivit oe24.at, Nicoleta și Markus erau într-o mașină și au ajuns la un punct de trecere a căii ferate, fără barieră. La volan era soțul româncei. Conform mecanicului locomotivei, automobilul Mazda a oprit inițial la trecerea liniei ferate, apoi, la apropierea trenului a pornit și a accelerat brusc.

A urmat un impact extrem de violent, în care cei doi soți au pierit. Mașina a fost purtată de tren aproximativ 100 de metri și a fost complet distrusă, spune krone.at.

Comportamentul suspect al șoferului i-a făcut pe anchetatori să ia în calcul și varianta că a fost mai mult de un accident. Nu exclud astfel varianta ca Nicoleta și Markus să fi avut o ceartă pe drum, iar austriacul să fi decis să se sinucidă şi să o omoare pe româncă.

Adevărul despre moartea celor doi nu va fi cunoscut niciodată, având în vedere că autorităţile austriace au decis să oprească ancheta, notează oe24.at.

Loading...

Apropiații sunt șocați 

Lacrimile curg, iar mesajele de condoleațe apar continuu, apropiații fiind șocați de teribila veste.

„Dumnezeu să te aibă în paza lui și să te ierte Nikoleta!!! O adevărată tragedie!!! Chiar nu meritai asta, așa tânără și frumoasă!!! Acum ești un înger!!! Dumnezeu să dea multă putere alor tăi și micuților tăi!!! De acolo de sus să ai grijă de ei!!! Sincere condoleanțe familiei!!!”

„Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet bun nu îmi vine sa cred asa ceva ca numai ești printre noi condoleanțe familiei”

„Doamne ai milă de copilașii lor! Doamne fii tu tata mama pentru ei. Dumnezeu sa va odihnească sufletele nu mi vine sa cred prea repede ati plecat”

„Printa mea nu îmi vine sa cred ca Dumnezeu va luat așa devreme de lângă noi, condoleanțe familiei! Ai plecat și ai lăsat in urma ta 3 îngerași frumoși! Nu te vom uita niciodată, vei rămâne in sufletele noastre la fel de frumoasa și plină de viață!”

„Am sperat pana in ultima clipa ca nu este adevarat… Ne-am iubit, ne-am înjurat, ne-am certat, ne-am bucurat, am râs și am plâns împreună… Dumnezeu sa te primeasca alaturi de el.Esti un suflet frumos care a trecut prin multe… Odihneste-te in pace, draga mea prietena! In sufletul meu vei trai vesnic prin toate amintirile frumoase pe care le avem impreuna!”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

VIDEO. Asistenta medicală căreia vecinii i-au aruncat clor pe uşă, întâmpinată cu flori și aplauze de militari

Gest de încurajare din partea unor militari pentru asistenta medicală din Galați care a fost hărțuită de ...