Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV susține că acesta este foarte tânăr și că Rusia a trimis la război foarte mulți soldați tineri. Video mai jos!

Zelenski susţine că Ucraina “a dat peste cap planul” Rusiei şi îndeamnă Occidentul să fie mai ferm

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat sâmbătă că “a dat peste cap planul” Rusiei, în a treia zi de la invadarea ţării sale, îndemnându-i pe ruşi să-i ceară preşedintelui rus Vladimir Putin să înceteze războiul, informează AFP.

Am rezistat bine şi respingem cu succes atacurile duşmane. Luptele continuă în numeroase oraşe şi regiuni ale Ucrainei, însă (…) armata noastră este cea care controlează Kievul şi oraşele-cheie din jurul capitalei” ucrainene, a declarat Zelenski într-o înregistrare video difuzată pe pagina sa de Facebook.

Ocupanţii voiau să blocheze centrul statului nostru şi să plaseze aici marionete, ca la Doneţk. Le-am dat în mod clar planul peste cap”, a continuat Zelenski, care a dat asigurări că armata rusă “nu a obţinut niciun avantaj”.

Duşmanul a folosit tot împotriva noastră: rachete, drone, artilerie, vehicule blindate, sabotori, paraşutişti”, a enumerat preşedintele ucrainean, afirmând că Moscova a lovit zone rezidenţiale şi încearcă să distrugă instalaţii electrice.

Loading...
x

Check Also

Ce a declarat un prizonier rus în timpul interogatoriului, VIDEO

Cum s-a desfășurat interogatoriul luat de ucraineni prizonierilor ruși (traducere din limba rusă)​: „Ce, nu ...