Codrin Ștefănescu sare în apărarea lui Liviu Dragnea: “Mesajele curg în PSD”

Alegerile europarlamentare s-au încheiat, iar veștile nu sunt tocmai îmbucurătoare pentru Partidul Social Democrat.   În sânul formațiunii politice aflate la guvernare au izbucnit deja primele tensiuni, vicepreședintele Marian Oprișan cerând demisia liderului Liviu Dragnea.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre situația din PSD

De cealaltă parte, Codrin Ștefănescu sare în apărarea actualului președinte al partidului. Secretarul general al PSD susține în prima sa intervenție publică de după alegeri că la nivelul sediului central nu s-au discuții referitoare la înlocuirea din funcție a lui Liviu Dragnea, precizând totodată că acesta primește numeroase mesaje de susținere din partea liderilor din teritoriu.

Nu s-a discutat nici măcar o secundă, în această seară, despre varianta schimbării conducerii partidului. PSD nu e ca PNL, PDL și partidul securist USR în care ordinele vin din exterior și toată lumea le execută.

PSD rămâne un partid de mase, foarte bine organizat, cu un număr imens de membri de care trebuie ținut cont și în aceste clipe, până se numără voturile, mesajele curg din toate zonele țării exact invers, adică să ne păstrăm liderul partidului, să rămânem uniți și să facem cât de curând o analiză vizavi de votul pe care l-am obținut la nivelul fiecărui județ și atunci vom găsi și explicațiile de ce, cum și ce s-a întâmplat în unele lucruri.

O declar în calitate de secretar general al partidului care știe tot ce se întâmplă în PSD” , a declarat Codrin Ștefănescu pentru stiripesurse.ro.

Mesajul pentru vicepreședintele Marian Oprișan

Totodată, Codrin Ștefănescu i-a ransmis un mesaj și vicepreședintelui PSD Marian Oprișan, care a reacționat vehement după scorul obținut la alegerile europarlamentare, cerând demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al partidului.

Este greu ca cineva să creadă că vreun lider important de județ, cum e Marian Oprișan, ar putea singur, de capul lui, să ceară ceva fără acceptul oamenilor din organizația de care răspunde. Asta îi transmit public. Toată lumea trebuie să fie calmă” , a mai spus secretarul general al PSD.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...