Cum arata acum Geta si Ionica din „Liceenii”

Au trecut 30 de ani de la premiera filmului „Liceenii”, iar protagonistii comediei s-au schimbat mult de atunci. Geta si Ionica, pe numele lor reale Cesonia Postelnicu si Mihai Constantin, sunt aproape de nerecunoscut acum. Ambii si-au continuat, insa, cariera in actorie dupa ce indragita serie s-a incheiat in anul 1993, cu filmul „Liceenii in alerta!”

Cesonia Popescu (Geta) a implinit in luna martie a acestui an 48 de ani. A mai jucat in flimele „Titanic Vals” (1994), „Astept provincia” (1995), „Semne in pustiu” (1996), „Valsul lebedelor” (2002) si „Azucena – Ingerul de abanos” (2005).

Pe langa aceste filme, ea  si-a continuat cariera si in lumea teatrala, pe scena Teatrului National, unde din 1994 pana astazi a jucat in piese precum „Ondine”, „Badaranii”, „Calatorii cu matusa mea”, „Femeile savant”, „Egoistul” si „Idolul si Ion Anapoda”.

A fost casatorita vreme de aproape noua ani (1997-2005) cu Emilian Simion, de care a divortat. Din mariajul lor a rezultat un baiat pe nume Matei.

Mihai Constantin (Ionica) va implini 51 de ani in luna septembrie a acestui an. Este un actor cu o cariera remarcabila, jucand in numeroase filme romanesti precum: „Balanta” (1992), „Terminus Paradis” (1998), „Portretul luptatorului la tinerete” (2000), „Tatal fantoma” (20110, „De ce eu?” (2015) etc. A mai prezentat alaturi de actrita Anca Sigartau emisiuni de divertisment la televiziune si a jucat in spectacole de teatru.

Este casatorit cu Luminita, cu care are doi copii, o fata si un baiat, pe nume Maria, respectiv Matei.

Geta si Ionica, alaturi de Mihai si Dana (Stefan Banica Jr. si Oana Sarbu), sunt cele doua cupluri ale filmului „Liceenii”, regizat in anul 1986 de Nicolae Corjos. Productia a fost urmata de alte 2 filme, „Liceenii Rock`n`Roll” (1992) si „Liceenii in alerta” (1993).

Loading...
x

Check Also

“De ce ma insulți copile, Mă trimiți în pod să zac? Am muncit doar pentru tine…” Respectați-vă părinții cât îi mai aveți

Povestea unui bătrânel