Deea Maxer și-a alăptat fetița în parc: ”Alăptez aici și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!”

Soția lui Dinu Maxer și-a alăptat fetița în parc, declarându-se mândră de atitudinea ei.

Soția lui Dinu Maxer și-a alăptat fetița în parc, declarându-se mândră de atitudinea ei. ”Dacă vineri am fost la țară la bunici, azi am profitat de soare și am ieșit în parc.

Maysa plângea, iar Dinu m-a întrebat: „Alăptezi aici?” I-am răspuns mândră: „Da, chiar aici! Pe banca aceea la soare. Și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!””, a scris mândră Deea, care a postat și câteva imagini de la locul ”faptei”. 

Un adevărat scandal mediatic a născut acum câteva luni apariția unor fotografii cu Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, în timp ce vedeta tv o alăpta pe Petra în public.  

Deea și Dinu Maxer au publicat prima imagine cu fetița lor nou-născută pe care o vor boteza cu numele Maysa.

Deea și Dinu Maxer, prima imagine cu fetița nou-născută. Deea Maxer a fost externată din spital și cu această ocazie a decis să le facă cunoștință prietenilor virtuali cu micuța Maysa. Soția lui Dinu Maxer a postat o fotografie cu bebelușa și alături a ascris un mesaj emoționant:

„Ea este Maysa noastră! Vă facem cunoștință cu scumpa noastră fetiță! Ieșirea din spital a fost una emoționantă iar acasă ne-au așteptat multe surprize”, – a scris Deea Maxer pe contul său de Facebook.

Deea și Dinu Maxer, prima imagine cu fetița nou-născută

Deea și Dinu Maxer au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună un băiețel, pe nume Andreas, în vârstă de 8 ani. Deaa Maxer a întâmpinat câteva complicații la naștere, care a avut loc prin cezariană, însă problemele au fost depășite:

„Deea e bine, Maysa e foarte bine. Suntem extenuați. Poți să faci pregătiri, viața face cum vrea ea. La 2:30, Deea m-a strigat: Dinu, s-a rupt apa. N-a fost atât de simplu. Operația s-a întâmplat la 6 dimineața. A sângerat! Deea are problemă cu varicele interne, iar pentru un chirurg e o mare provocare.

A fost cu emoții! Acum totul e bine! S-a născut la 6:50. 3,2 kilograme, înălțimea nu o mai știu. M-au năpădit lacrimile. Totul e în regulă. Intervenția a fost serioasă. A durat cam o oră și jumătate totul. Două ore am stat lângă ea și am ținut-o de mâna. Deea o pupa încontinuu. Nu știu să spun cu cine seamănă!”, – a declarat Dinu Maxer la scurt timp după nașterea Maysei.

Loading...
x

Check Also

“De ce ma insulți copile, Mă trimiți în pod să zac? Am muncit doar pentru tine…” Respectați-vă părinții cât îi mai aveți

Povestea unui bătrânel