Descoperire drăgălașă în lumea animalelor!

El este Narwhal, cățelușul cu o codiță în frunte care a uimit internetul

„Este o magie!”

Descoperire drăgălașă făcută de membrii unei asociații din statul american Missouri care se ocupă cu descoperirea cățelușilor cu nevoi speciale.

O asociație din Missouri care se ocupă cu descoperirea animalelor cu nevoi speciale care trăiesc pe străzi au descoperit un cățeluș mai special. 

Descoperire drăgălașă în lumea animalelor! El este Narwhal, cățelușul cu două codițe care a uimit internetul: „Este o magie!”

Membrii asociației au fost uimiți să vadă că un cățeluș nu are doar o codiță, ci două. Narwhal, după cum l-au denumit cei care l-au găsit, are o codiță chiar în vârful capului.

„El este cel mai magic lucru pe care l-am văzut vreodată și este foarte fericit”, a spus Rochelle Steffen fonadatoarea asociaței de animale cu nevoi speciale. 

Cățelușul cu două codițe a ajuns la inima tuturor internauților și este vizitat de tot felul de oameni care vor să se joace cu el și să facă un seflie.


„Toată lumea vrea să îl vadă. Avem mulți voluntari care vin aici și spun: ‘Hei, ne putem juca cu Narwhal?’. Și apoi fac selfie-uri cu el pentru că este foarte drăgălaș”, a mai declarat Rochelle.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...