Dezvaluiri socante despre Andreea Balan! E mai grav decat s-a crezut si nu s-a terminat: „Tasnea sangele din operatie!” Ce se intampla cu artista

Andreea Balan a trecut prin clipe extrem de grele in ultima perioada.

Dupa ce a suferit un stop cardio-respirator artista a mai suferit doua operatii, pentru eliminarea unor hematoame care ii puneau viata in pericol.

Andreea Balan si-a facut curaj si a povestit drama prin care a trecut.”Saptamana trecuta am fost internata pentru a doua oara pentru ca am sangerat foarte tare acasa. Tasnea sangele din operatie! Am ajuns la spital si au descoperit ca am formate niste hematoame sub operatie.

„M-au operat a doua zi, m-au curatat, m-au operat cu anestezie totala din nou si am ajuns la terapie intensiva o zi, a doua zi in salon si a treia zi am fost externata.

„Intre timp se pare ca aceste hematoame pacatoase s-au format din nou. Azi noapte iar am sangerat, azi noapte insemnand 20 martie, si am venit iar la spital.

De data asta nu am mai sangerat la fel de mult ca data trecuta, dar am venit din nou la spital si din nou s-a descoperit ca am un alt hematom”, a povestit Andreea Balan.

Artista a marturisit ca, din nefericire, inca nu a scapat de problemele de sanatate.

„Sunt foarte, foarte trista. Tocmai am iesit de la doctor, am facut un CT in zona abdominala si am acumulare de lichid…mi s-a explicat ca trebuie monitorizat.

„Cand vad branule si seringi, simt furnicaturi. Ma doare inainte sa fiu intepata! Am avut branule si in gat.

„Vreau sa imi revin. Vreau sa stau acasa cu fetele mele, de care imi este foarte dor. abia astept sa le pup, imi pare rau de Clara, ea are nevoie de mine, mai ales in perioada asta. Ma simt vinovata ca nu sunt cu ea”, a marturisit artista.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...