Emma Neagu a trecut intr-o lume mai buna. Micuța gimnastă impresionase juriul Românii au Talent. Ultima ei dorință

Emma Neagu, gimnasta de doar 15 ani care a uimit publicul și juriul, a murit! Emma Neagu se remarcase la emisiunea Românii au Talent. Gimnasta avea doar 15 ani și se lupta cu viața din cauza bolii necruțătoarea.

Emma Neagu suferea de cancer osos Aceasta a fost o adevărată lecție de viață pentru public și pentru jurații care au văzut-o în cadrul show-ului Românii au Talent executând un număr de excepție.

Tânăra a fost diagnosticată în anul 2017 cu cancer osos. „Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia», scrie fanatik.ro

Din cauza pasiunii ei pentru gimnastică și dans, Emma a ales să-i fie amputat piciorul pentru a nu i se interzice gimanstica și dansul. Altfel urma sa aibă o tijă metalică care o împiedica să mai facă acest lucru.

„Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului.

Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final“, scrie în mesajul familiei.

“Emmei i-ar fi plăcut ca toată lumea să poarte negru și auriu la înmormântarea sa”

Ultima dorință a Emmei a fost legată de vestimentația celor care o vor însoți pe ultimul drum. Asta scrie în mesajul numeroaselor fundații din Canada care au ajutat-o să le fie sprijin altor copii care suferă de aceeași boală.

Emma Maria Neagu era cunoscută ca fiind o fire extrem de pozitivă, așa că mesajul celor care au iubit-o este în aceeași notă. “Întotdeauna câștigi, nu pierzi niciodată. Nu vorbesc aici doar despre gimnastică, ci și de soarta nedreaptă care poate ți-a fost scisă.

Râde, aventurează-te și asigură-te că boala știe cine este adevăratul conducător i că nu-ți are spiritul. Pe data de 7 aprilie, la orele 11:15 după-amiază, inima ta s-a oprit, dar sufletul tău a continuat și a zburat către ceruri. Zboară înalt, dulce Emma. Iubirea către tine va pleca mereu!”

Concurenta a trecut în etapa următoare cu 4 de da și multe felicitări din partea juriului, conform huff.ro

Deși avea posibilitatea de a-și salva piciorul, Emma a preferat să-i lase pe medici să i-l amputeze, pentru a se dedica în continuare pasiunii sale. ”Eu cred că am făcut alegerea bună, eu voiam să fac în continuare gimnastică și dans.

Mult timp m-am întrebat de ce eu, de ce eu, dar nu ajută să întrebi așa ceva și lupți în continuare, că nu ai ce să faci. Eu zic că gimnastica mi-a dat puterea, nu știu dacă neapărat mi-a salvat viața, dar mi-a dat puterea să trec peste chestia asta”.

Emma Neagu i-a impresionat pe toți până la lacrimi când a mărturisit că problemele sale nu s-au terminat. ”Treaba e că eu mă simt bine, dar rezultatele arată altceva”.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...