George Burcea, atac violent la Iulia Albu, dupa ce a jignit-o pe Andreea Bălan!

George Burcea i-a dat o replică de zile mari Iuliei Albu, după ce vedeta a criticat-o pe soția lui că s-a afișat machiată și aranjată, pe patul de spital. Supărat pe faptul că celebrul designer i-a adresat vorbe urâte soției sale, George Burcea a răbufnit!

În urmă cu scurt timp, Iulia Albu a postat pe contul ei de Facebook un mesaj de-a dreptul răutăcios la adresa Andreei Bălan. Vedeta s-a întrebat cum anume s-a afișat frumoasa artistă machiată și aranajată pe patul de spital, iediat după operația suferită zilele trecute.

Pentru că nu a putut suporta ca Iulia Albu să se ia de soția lui și mai ales în contextul în care amândoi au traversat o perioadă mai delicată, George Burcea i-a oferit designerului și tuturor celor care îi susțin părerea, o replică de zile mari.

„Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc.

Domnișoară Julia, domnilor trepăduşi care comentați, în loc să va vedeți de viitorul vostru strălucit’… Ştiți de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE și de aici și frustrarea voastră, din NEPUTINȚĂ.

Eu, dacă aș fi în locul vostru, aș învața cum să am o viață bună, cum să mă dezvolt și cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta și-n stânga cu rahat. Dar vedeți voi, va scuză sistemul și creșterea de acasă, va scuză vremurile și faptul că e România’, va scuză clasa socială și politică și de ce nu, vârsta fragedă care nu s-a lovit de viață’.

Este ok, noi va iubim și va urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Și încă ceva….ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depășește cu mult nivelul dragostei, viața este greu’… Și încă ceva: fără cultură și fără bani, viață e și mai greu’.

Dar e ok, comentați de pe telefoanele alea jerpelite, stați între pereții plini de mucegai, gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii că viață e frumos’ la voi, că voi nu este’ că vedetele alea rele care nu vrea’ dăcât’ atenție.

E ok, bula voastră e frumoasă Julia, domnișoarelor domnilor, cu dragoste și pace. Luv ya”, a scris George Burcea, într-un comentariu la postarea Iuliei Albu de pe Facebook. Internauții au oferit numeroase like-uri la comentariul postat, pesemne că sunt de acord cu el.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...