Horoscop 1 septembrie 2019. Cei născuți în această zodie pot începe o nouă relație

Horoscop 1 septemmbrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se dau cărţile pe față şi putem da şi noi, şi ceilalţi, dovadă de sinceritate, ca să aplanăm nişte conflicte, chiar şi interioare.

FECIOARĂ
Se pare că o să dispuneţi de nişte bani şi o să vă puteţi ermite o ieşire în doi, o plecare, la mare, la munte. O să vă facă plăcere să vă aflaţi în compania unor oameni care ştiu să se distreze şi o să profitaţi la maximum de timpul liber, să daţi deoparte tot stresul acumulat.

BALANŢA
Se poate să vă distraţi cu ai voştri, cu prietenii într-o staţiune de agrement şi să nu vă coste mare lucru şi să vă şi priască la maximum. Se pare că revine cineva apropiat cu gânduri de-mpăcare, să depăşiţi nişte neînţelegeri, să vă bucuraţi de ce are fiecare de oferit în această relaţie.

SCORPION
Vă caută cineva după o lungă absenţa şi poate veţi continua o relaţie care va fi benefică pentru amândoi. Daţi dovadă de multă generozitate în relaţia cu cei din jur şi o să vă faceţi programul în funcţie de ei, faceţi rezervări în diverse locuri care ştiţi că le plac.

SĂGETĂTOR
Vă prinde bine să faceţi mişcare, să vă lăsaţi antrenaţi şi de copii, s-ajungeţi într-un parc de aventuri şi să vă bucuraţi de neprevăzut. O escapadă turistică ar fi genul vostru, dacă n-o s-aveţi o nuntă, un botez ori o aniversare la care să vreţi, neapărat, să vă duceţi, azi, mâine.

CAPRICORN
Cineva de departe vă dă un semn de viaţă şi o să vedeţi dacă puteţi da o fugă acolo unde locuiește sau fixaţi întâlnirea pe terenul vostru, acasă. La voi reînvie speranţa c-o să puteţi fi fericiţi, chiar dacă mai planează nori negri asupra relaţiei, se poate lumina totul într-o clipă, să ştiţi.

VĂRSĂTOR
S-ar putea să apară cineva nou nouţ în viaţa voastră şi să construiți pas cu pas relaţia, să vă armonizaţi frumos. Poate preocupările comune cu ale prietenilor vă reunesc şi o să vă delectaţi cum nu se poate mai bine, o să refaceţi şi punţile de comunicare non – verbală, care se mai pierduseră pe drum.

PEŞTI
Îi puteţi face o vizită cuiva care v-aşteaptă de luna trecută şi o să recuperaţi rapid timpul pierdut, cu ajutorul prietenilor. E cineva care va face curte, uitaţi-vă mai bine de jur împrejur şi o să vă lămuriţi dacă e pentru voi, sau e doar un exerciţiu de acomodare.

BERBEC
Voi puteţi da o fugă în ţara vecină sau într-o localitate mai îndepărtată de la voi, să ziceci un La mulţi ani, sau casa de piatră cuiva. Dacă plecaţi în plimbare puteţi trece în fugă şi pe la prietenii care v-aşteaptă cu masă, ori într-un parc de agrement, să vă faceţi program de distracţie.

TAUR
Poate vă treziţi cu un musafir care o să vă dea tot programul peste cap, dar o să vă placă ineditul situaţiei. E un eveniment important care vă scoate din casă, poate o să vă și coste, dacă e vreo nuntă, ori poate faceţi vreun act filantropic, să vă crească stima de sine.

GEMENI
Poate plecaţi într-o excursie de o zi, dacă nu puteţi rămâne şi mâine şi o să fie revigorant, oricum, o să vă placă. Se poate să vă iasa-n cale omul pe care-l aşteptaţi cine ştie de când şi să intraţi foarte uşor în relaţie, să faceţi casă bună împreună, pentru că va oriti acest lucru.

RAC
Poate-o s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi o să daţi nişte explicaţii, faceţi nişte mărturisiri ca să vă meargă şi mai bine în doi. Voi păreţi prinşi cu multe treburi, în special cu cele de familie şi dacă vă eliberaţi mai spre după-amiaza, o să puteţi ieşi cu prietenii la o plimbare, la un suc.

LEU
Se pare c-o să vă treacă supărarea pe cineva care v-o fi greşit la un moment dat şi o să continuaţi bine – mersi relaţia. Vreţi să faceţi lucruri noi și care să vă reprezinte, să daţi un alt sens vieţii voastre, să dovediţi că puteţi mai mult, să se vadă c-aveţi curaj şi nu vă daţi în lături de la provocări. 

Loading...
x

Check Also

Atunci când te simți singur și părăsit spune acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan

Va aduce iubire și liniște sufletească în viața ta Acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan ...