Horoscop 10 septembrie 2019

Horoscop 10 septembrie 2019. Zodia care va primi compensații materiale satisfăcătoare

O să ne luptăm ca să obţinem tot ce ne-am propus, n-o să lăsăm nimic la voia întâmplării, să nu se ducă pe apa sâmbetei toată munca noastră.

Vibraţia zilei este 1 şi lichidăm întâi restanțele şi-abia apoi începem lucruri noi.

FECIOARĂ
Poate faceţi o rezervare să plecaţi pe undeva în week-end-ul ăsta sau în celălalt, ca să mai respiraţi un aer de vacanţă, c-aveţi nevoie.

O să vă lansaţi într-un proiect care să v-aducă notorietate şi bani, să vă descurcaţi cu toate cheltuielile acestei perioade, cu şcoala, şi cu ratele.

BALANŢȚĂ
Poate faceţi comanda on-line, luaţi şi în rate mobilă, aparatură, să fie modern, luxos şi confortabil acasă.

Se pare c-o să mai investiţi nişte bani în casă, mai faceţi nişte reparaţii, îmbunătăţiri, cât mai ţine timpul frumos, să faceţi totul după gustul vostru, al familiei.

SCORPION
O să vă acordaţi mai multă atenţie, poate v-a venit şi vouă rândul, după ce v-aţi achitat de toate responsabilităţile față de ai voştri.

O să daţi drumul proiectelor noi, să vă asiguraţi un venit suplimentar şi constant, s-aveţi o rezervă pentru lucruri neprevăzute şi pentru micile plăceri.

SĂGETĂTOR
O să ieşiţi mai des în societate şi poate daţi de nişte oameni care să vă sprijine în afaceri, sponsori, colaboratori.

V-aţi gândit să mai faceţi nişte schimbări în viaţa voastră şi să vă luaţi o casă, o maşină, să v-apucaţi de nişte cursuri pentru că simţiţi c-aveţi o energie suplimentară.

Horoscop 10 septembrie 2019

CAPRICORN
Poate va trebui să luaţi o decizie referitoare la o plecare în străinătate, să lucraţi, sau poate să vă stabiliţi acolo.

O să legalizaţi o situaţie, poate vă cumpăraţi, ori vindeţi o casă, vă luaţi altă maşină, şi o să tot umblaţi la banii din cont, că sunt mai multe manevre financiare de făcut.

VĂRSĂTOR
Aţi putea da şi pe la doctor, să vă faceţi nişte investigaţii medicale, preventiv, că poate nu vă doare nimic momentan.

Poate abia acum încep să vină banii din afacerile particulare şi să existe prosperitate în familie, să plecaţi în week-end la mare, la munte, sau să-i trimiteţi pe copii în excursii.

PEŞTI
Cineva din trecutul sentimental o să revină cu speranţa c-o să puteţi relua de unde se oprise, relaţia, c-aveţi şanse să fiţi fericiţi.

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să vă dea de lucru, să faceţi echipa c-o s-aveţi de câştigat, în foarte scurt timp – totul e să fiţi consecvenţi.

BERBEC
Se poate să fixaţi o zi de întâlnire, să ieşiţi la masă, la o cină în doi, să luaţi pulsul relaţiei, ca poate-aveti gânduri serioase de căsătorie.

Poate vă daţi acordul pentru o muncă suplimentară, sau ziceţi – PAS – în aşteptarea altei oferte, ca să fie şi mai bună, să munciţi cu folos.

TAUR
E posibil să luaţi nişte bani şi să vă pregătiţi de un eveniment festiv, o ceremonie care va avea loc la sfârşitul săptămânii.

Se poate să bateţi palma pentru o afacere pe termen lung, şi care v-ar asigura confortul financiar necesar ca să vă petreceţi timpul liber la distracţie, în zone de agrement. 

GEMENI
O să lucraţi în particular ca să faceţi rost de acei bani în plus care v-ar ajuta să vă mai şi mişcaţi în timpul liber, cu ai voştri.

Poate mai aveţi nişte zile de concediu şi puteţi pleca pe undeva să vă relaxaţi sau începeţi curăţenia, ori întâi reparaţiile pe-acasă şi după aceea curăţenia generală, lună!

RAC
Poate ieşiţi la o cafea cu cineva care vrea să ştie dacă are şanse să vă cucerească sau trebuie să-şi vadă de drum, că nu sunteţi compatibili.

Se pare c-aţi pus punct conflictelor mai mici, sau mai mari din relaţiile cu câţiva dintre apropiaţi şi o să o luaţi de la zero, să construiţi relaţii solide care să reziste în timp.

LEU
Poate semnaţi un act de proprietate, o fi implicată şi banca de la care luaţi un credit şi o să vă meargă mult mai bine în relaţia de cuplu, c-o s-aveţi casa voastră.

E posibil să apară o mărire de salariu, un beneficiu, nişte compensaţii satisfăcătoare, sau poate unii dintre voi vă mutaţi la alt serviciu şi pe bani mai mulţi.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...