Horoscop 24 septembrie 2019

Horoscop 24 septembrie 2019. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani

O zi frumoasă. O să ne fie mai uşor să ne concentrăm şi să muncim contracronometru, şi să ne şi destindem cu prietenii, că tot nu ne ajungea timpul şi pentru aşa ceva.

Vibraţia zilei este 6 şi o să reuşim să fim în armonie cu noi înşine.

BALANŢA
Încă mai aveţi resurse sufleteşti să reveniţi la o relaţie în care mai sunt lucruri de spus şi de făcut – e de-ncercat din nou. Aveţi de recuperat nişte bani şi o să vă achitaţi de datorii, o să fie o mai mare lejeritate de mişcare de-aici încolo, c-or să vă intre mai mulţi bani.


SCORPION
Poate o să atingeţi un obiectiv important să vă luaţi maşina, sau daţi avansul pentru o casă, ori vă luaţi o casă mai mare. Noi iniţiative or să vă pună adrenalina în mişcare şi o să puteţi da lovitura în afaceri, să câştigaţi mai mulţi bani şi să fie şi un câştig de imagine.


SĂGETĂTOR
Se poate să încasaţi o sumă importantă de bani, poate fi şi de la bancă, dac-aţi cerut un credit, sau pentru că s-a-ncheiat o vânzare-cumpărare. E posibil să vă bată gândul să plecaţi în străinătate să munciţi, să învăţaţi, sau poate vă căsătoriţi cu cineva de pe-acolo şi sunteţi în tatonări.

CAPRICORN
E posibil să fiţi cooptaţi într-o activitate extraprofesională şi, dacă o să meargă bine, o permanentizaţi şi v-alegeţi cu bani frumoşi. Voi vă pregătiţi de un mare eveniment, o căsătorie, naşterea unui copil. începeţi construcţia unei locuinţe, sau e o afacere care o să vă acapareze cu totul.


VĂRSĂTOR
Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să se ataşeze de voi şi să vă placă stilul ingenios, de ieşiri pe nepusă masă la plimbare, la cafea. Aveţi o energie suplimentară şi ar fi minunat s-o folosiţi la maximum, să faceţi cât mai multe treburi din cele complicate şi să daţi randament maxim.


PEŞTI
Poate-o să-l înţelegeţi mai bine pe partenerul de viaţă, care-o avea mai multe pe cap la serviciu şi vine obosit acasă – mai preluaţi din obligaţiile familiale. Voi o să încheiaţi nişte lucruri, proiecte care vă stăteau de multă vreme pe cap şi o a luaţi cu asalt o nouă provocare profesională – poate vă schimbaţi profilul.


BERBEC
Un telefon, un mesaj, poate reuşiţi să vă-ntâlniţi cu cineva pe care l-aţi cunoscut doar în reţelele de socializare şi o să fie interesant. Posibilă întâlnire cu un partener de afaceri ca să fixaţi datele unei colaborări, să aveţi bani pentru ratele consistente şi pentru şcoală, cursuri particulare ale copiilor.


TAUR
Se poate să va-ndragostiti – lulea – de cineva care vine după o perioadă în care v-aţi simţit foarte singuri. Or să vă intre nişte bani care să v-ajute să plătiţi, pe lângă facturile curente şi alte lucruri de care au nevoie ai voştri, să vă mai destindeţi un pic, financiar.


GEMENI
O ieşire la masă în oraş o să v-ajute să aduceţi un plus de căldură în relaţie, să fie o mai bună comunicare între voi. O să faceţi progrese la slujbă, poate-o s-aveţi şi un salariu mai bun şi o să vă simţiţi împliniţi din punct de vedere profesional, după o perioadă fără astfel de satisfacţii.


RAC
Se pare c-aţi luat deja o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi o să vă gândiţi la binele amândurora, să fie totul echitabil. E posibil să încasaţi nişte bani dintr-o sursă particulară, poate fi o colaborare, dar care să vă asigure câştiguri pe o durată mai mare de timp, şi-o s-aveţi spatele asigurat, financiar vorbind.


LEU
O împlinire în plan sentimental, şi poate o s-aduceţi pe lume un copil, pentru că vă doriţi de multă vreme şi tot nu se-ntâmplă. Poate vă treziţi cu o ofertă de job şi să mai fie şi tentantă, şi-o să munciţi cu altă tragere de inimă, c-o să fiţi şi apreciaţi la noul loc de muncă.

FECIOARĂ
Vi se aprobă câte ceva din ce le-aţi cerut şefilor şi o să vi se pară mai uşor şi plăcut la serviciu – stimulativ. Cineva de care aveţi mare nevoie sufleteşte apare şi depinde în mare măsură de voi, de ce se va-ntâmpla în continuare, dacă vreţi să rămâneţi împreună.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...