Horoscop 26 septembrie 2019

Horoscop 26 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii se aleg cu bani în plus

Horoscop 26 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. E bine să fim insistenţi, ca să obţinem un aviz favorabil, să câştigăm o competiţie, să ne bucurăm de succes. 

Vibraţia zilei este 8 şi o să fim tentaţi să cheltuim mai mult decât e cazul.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢĂ

E cineva care vrea să fiţi împreună şi v-o spune, va da dovezi de dragoste şi dacă e reciprocitate o să vă meargă bine. O să vă orientaţi spre alt domeniu profesional, aveţi idei, proiecte, şi vreţi să cuceriţi noi teritorii care să vă aducă recunoaştere publică, dacă se poate.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

Se poate să vă invite cineva la cafea, la un eveniment monden, e rost de socializare şi chiar o să fie pe gustul vostru. Sunt accente cam ascuţite pe segmentul sănătate şi dacă nu vă îngrijiti, o să aveţi de furcă, o să vă şi coste şi-o să vă şi doară, ştiţi doar.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Prietenii vă scot pe la întruniri, poate faceţi parte dintr-o organizaţie, oricum, se pare că aveţi obiective comune. Voi vă aflaţi într-un crescendo, şi o să avansaţi pe mai multe planuri, o să vă alegeţi şi cu bani, o să umpleţi căsuţele goale ale vieţii voastre, va reinventaţi.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

Se iveşte ocazia să plecaţi pe undeva şi să fie un respiro după o perioadă de agitaţie şi tensiuni de tot felul. Vă pregătiţi de o nouă carieră, poate mai daţi nişte examene, vreun test ca să fiţi admişi la nivelul următor care să vă permită şi un salariu mai mare.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR 

Poate vă face o surpriză partenerul de cuplu şi o să ieşiţi împreună la sfârşit de săptămâna undeva prin lume, să vă plimbaţi. Întrevedere cu cineva care vă sugerează o idee de afaceri şi poate reuşiţi să o puneţi în practică, să deveniţi cunoscuţi, său şi mai cunoscuţi prin ceea ce faceţi.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

E bine să fiţi ceva mai chibzuiţi cu banii şi să mai puneţi ceva de-o parte, să aveţi o rezervă în caz de ceva, să fie acolo. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă faceţi planuri mari cu ei, să vă duceţi în weekend într-o zonă turistică şi să petreceţi mai mult timp cu partenerul de cuplu, să fie sudată relaţia.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

Cineva cu care aţi avut o dispută verbală vrea să încheie definitiv subiectul şi o să vă împacați, că aveţi nevoie unul de celălalt. Aţi putea primi ok-ul pentru un proiect care v-ar aduce câştiguri, şi v-ar da şi acea doză de adrenalină cu care să vă alimentaţi, să fiţi în formă.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

A sosit timpul să vă doftoriciţi dacă e nevoie, ca să lucraţi la capacitate maximă şi va şi distraţi. Provocări de tot felul – la serviciu şi e bine să fiţi pe fază – să reacţionaţi la ofertele de lucru, la o invitaţie în deplasare, să vă oferiţi o şansă de promovare.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

O să vă bucuraţi de veștile-surpriză – că o să apară un copil în familia voastră, că se căsătoreşte cineva – poate chiar voi. La voi creativitatea e la loc de cinste, şi de-aici vin satisfacţiile de tot felul, vă stimulează şi pe mai departe şi o să aveţi de câştigat, printre altele şi bani.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 RAC

Poate v-aţi decis cu banii strânşi să vă luaţi o casă de vacanţă, asta dacă nu vă mutaţi în altă localitate şi de-aici vă cumpăraţi acea casă. O să acordaţi mai multă atenţie locuinţei, zugrăviţi, faceţi schimbări, cumpăraţi ceva nou, daţi refresh interiorului şi poate amenajaţi ceva şi la exterior.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 LEU

O să faceţi rost de bani în plus din colaborări, dacă staţi bine cu timpul şi o să vă permiteţi mult mai multe lucruri. Apar solicitări care vă storc de energie şi o să vă remontaţi din mers pentru ca resurse aveţi. Trebuie doar să le accesaţi să faceţi tot ce v-aţi propus.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

Şi vouă vă pot intra bani din surse diferite şi să-i reinvestiţi c-aveţi planuri mari de viaţă – poate vă căsătoriţi. La voi se lărgeşte orizontul, o să aveţi o altă perspectivă şi veţi primi ajutor ca să se concretizeze ce vă doriţi, să spargeţi monotonia din viaţa voastră.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...