Horoscop 28 august 2019

Horoscop 28 august 2019. Zodia care va întâmpina numeroase probleme financiare

Horoscop 28 august 2019 – O să le dăm de capăt situaţiilor complicate doar după ce o să descoperim de ce nu ne-au reuşit manevrele şi cum ar trebui procedat să mergem la sigur.

Vibraţia zilei este 1 şi o să putem începe lucruri noi după ce le vom fi încheiat pe cele vechi.

FECIOARĂ
Şefii s-ar putea să aibă gânduri mari cu voi şi să vă pună într-o postură care să v-aducă un plus de prestigiu. Nişte oameni contează pe ajutorul vostru, poate e nevoie să contribuiţi cu ceva la un proiect, fie pe linie profesională, fie personală, c-or fi nişte prieteni.

BALANŢĂ
O să realizaţi cât de mult îi pasă fiinţei iubite de voi şi poate puneţi la cale şi voi ceva – pentru week-end. Se rezolvă o problemă financiară, cu banca, şi o să vă luaţi casa, ori o s-aveţi bani pentru o nuntă, ori ca să plătiţi nişte taxe şcolare, pentru voi şi pentru copii.

SCORPION
Poate faceţi o manevră inteligentă cu banii şi achitaţi rate, facturi şi mai puneţi o sumă deoparte, s-aveţi o rezervă. Întâlnire cu cineva de care depinde o reuşită, o angajare, poate fi un interviu şi o să convingeţi juriul că sunteţi mai buni decât toţi ceilalţi.

SĂGETĂTOR
E posibil să vă parvină un răspuns afirmativ referitor la angajarea voastră la un job din străinătate, sau de prin ţară. Poate vă duceţi la avocat, la notar, să parafaţi nişte acte, ca să legalizaţi o situaţie care v-a ţinut pe loc şi n-aţi putut vinde, cumpăra ce-aveţi nevoie.

Horoscop 28 august 2019

CAPRICORN
O să treacă diseară cineva pe la voi în vizită şi o să vă facă bine să staţi la o parolă, ca să vă vină idei strălucite legate de afaceri. Se poate să vă căutaţi un gen de colaborare mai lejer, care să vă fie la îndemână, dar tot o să vă solicite, să daţi tot ce e mai bun din voi.

VĂRSĂTOR
Invitaţie diseară la o terasă, ori poate la un vernisaj, e ceva care o să vă repună în relaţie cu diverşi cunoscuţi. O să luaţi o decizie spontană – să intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă asigure un venit mai bun decât cel de pân-acum şi inspiraţia o să v-ajute să alegeţi că lumea.

PEŞTI
Vă pot intra nişte bani şi să-i rulaţi până n-o să mai rămâneţi cu mare lucru, dar o să v-alegeţi cu lucruri trebuincioase. Posibilă negociere, să obţineţi un post mai bun, sau un salariu pe măsura eforturilor depuse, ori poate vindeţi ceva şi ţineţi la preţ până vi se dă maximum, din ce-aţi cerut.

BERBEC
Or să mai apară nişte bani de unde vă aşteptaţi cel mai puţin şi o să puteţi da o fugă în week-end la malul mării, la munte. Se poate să vă asociaţi cu cineva ca să aveţi mai mult spor la treabă şi poate veţi lucra şi în continuare, dacă se va dovedi că sunteţi compatibili – profesional vorbind.

TAUR
Noutăţi în sfera sentimentală şi o să-ntâlniţi pe cineva cu care să rezonaţi pe mai toate planurile şi să formaţi un cuplu solid, stabil. Puteţi reînnoi un contract de muncă, sau să semnaţi acum pentru ceva nou nouţ şi să scoateţi bani frumoşi de pe urmă muncii respective – lucrurile vă ies ca lumea!

GEMENI


Şi la voi e cineva nou apărut în peisaj şi care va face curte, şi dacă sunteţi disponibili şi receptivi poate iese ceva – de viitor. Vin bani de undeva – poate vindeţi ceva care să v-aducă bani în cont şi să vă permiteţi o escapadă turistică la sfârşit de săptămână, să vă recreaţi.

RAC
Vă puteţi trezi diseară cu un musafir şi să pescuiţi din conversaţie câte-o idee pe care s-o puneţi în practică în foarte scurt timp. Se poate să mai umblaţi la estetică locuinţei, vă schimbaţi mobilierul, decoraţiunile, e ceva care o să-nghita nişte bani, dar o să vă placă tuturor.

LEU
Şefii vehiculează şi numele voastre, printre altele, în şedinţa şi vor să vă propună într-o funcţie mai înaltă. O să faceţi nişte cheltuieli extrabugetare ca să-i pregătiţi o surpriză cuiva drag şi poate e un party cu prieteni apropiaţi şi cu care-o să daţi lovitură, că persoană nu se-aşteaptă.

  • horoscopulzilei.net
Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...