Horoscop 29 august 2019

Horoscop 29 august 2019. Zodia care are de luat o decizie importantă

Horoscop 29 august 2019 – O zi a revelaţiilor. O să ne bucurăm de ce aflăm nou şi care ne-ar putea aduce nişte beneficii atât în plan profesional, cât şi spiritual.

Vibraţia zilei este 11 şi o să înţelegem acele lucruri care păreau de neînţeles.

FECIOARĂ: Întâlnire de suflet şi o să vă faceţi promisiuni, jurăminte de viaţă fericită în doi, c-aveţi nevoie de stabilitate.

O să aflaţi în ce condiţii puteţi lucra la un proiect, poate va trebui să renunţaţi la actualul serviciu sau e posibil şi în paralel, dacă e posibil.

BALANŢĂ: E cineva care vrea să vă vadă, dar se gândeşte că poate e prea târziu – şi numai împreună puteţi lămuri acest lucru pentru relaţie.

Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri şi o sumă de bani în plus, ca să mai faceţi un pas spre standardele la care visaţi c-aveţi o şansă pe care o puteţi valorifica.

O problemă financiară

SCORPION: Vă invită cineva la o plimbare, poate vă faceţi planuri de vacanţă, sau de petrecut week-end-ul împreună.

Se rezolva o problemă financiară, poate cu bancă şi o să vă puteţi lua o casă ori să plecaţi în vacanţă, să vă atingeţi un obiectiv important.

SĂGETĂTOR: Poate vi s-a aprobat salariul în avans sau celelalte lucruri pe care le-aţi cerut şi poate şi uitaserăţi de ele. 

E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la piaţă, mai schimbaţi ceva şi prin casă, umblaţi şi la garderobă, să vă creaţi o stare de spirit şi mai bună.

Horoscop 29 august 2019

CAPRICORN: Dac-aţi amânat mersul la doctor, la analize, ar fi cazul să vă interesaţi cât de cât de ce se-ntâmplă cu organismul vostru.

O să aflaţi în ce condiţii puteţi lucra la un proiect şi trebuie să spuneţi dacă e convenabil sau nu, c-aveţi poate un plan B care e mai bun decât ce vi se propune.

VĂRSĂTOR: E cineva care vrea să fiţi din nou împreună şi vă puteţi gândi la ce-ar însemna asta pentru voi – dacă e bine, dacă nu e.

Se iveşte ocazia să călătoriţi, să vă şi stabiliţi pe undeva sau să plecaţi la studii, ori să lucraţi, după care să vă-ntoarceţi. c-o să mai aveţi treabă pe-aici.

Un program încărcat

PEŞTI: Cineva nou apărut în peisajul sentimental o să vă acapareze, o să vă cuprindă în vraja poveştii şi se poate să n-aveţi scăpare.

Se poate s-aveţi un program încărcat şi la serviciu, şi acasă. E agitaţie, dar o să vă achitaţi de obligaţii, ca să vă puteţi şi destinde o oră, două, diseară.

BERBEC: Poate vă invită cineva într-o plimbare în străinătate şi o să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos, ca să nu rataţi un astfel de prilej.

Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi şi de ce bani dispuneţi, că s-o-ntindeți la mare, la munte, să vă bucuraţi de un mic concediu, dacă nu se poate mai mult.

TAUR: E an bun de căsătorie şi o să apară cineva, dacă nu sunteţi deja, într-o relaţie de cuplu – iar dacă sunteţi o să vă meargă şi mai bine.

O să vă gândiţi de două ori înainte de a semna un contract, ca să vă asiguraţi că angajatorul e bun platnic şi că n-o s-aveţi probleme, că e serioasă persoană.

Posibile noutăţi în plan profesional

GEMENI: Poate o să aflaţi cauza unei supărări, motivul care-a stat la baza unei discuţii aprinse cu un bun prieten.

Posibile noutăţi în plan profesional şi or să fie şi bani cu care să vă descurcaţi mai bine decât până acum şi o să le luaţi alor voştri, în special copiilor, ce şi-au dorit.

Proiecte noi

RAC: Poate vă consultaţi cu rudele în privinţa evenimentelor de familie şi o să luaţi nişte decizii de comun acord şi-o să faceţi tot posibilul să le respectaţi.

Se poate să v-apucaţi de o activitate care să vă scape de stres, de plictiseală, să vă revigoraţi pentru că v-apucaţi de proiecte noi şi vreţi să fiţi în formă.

LEU: O să vă puteţi găsi şi voi sufletul – pereche şi să vă întemeiaţi o familie, dacă nu anul acesta, poate următorul.

Poate aveţi gânduri mari cu locuinţa şi o s-o schimbaţi sau mai faceţi nişte reparaţii, construiţi ceva pe lângă şi or să fie toţi ai voştri mulţumiţi.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...