Horoscop 30 august 2019

Horoscop 30 august 2019. Colaborări noi și fructuoase pentru nativii acestei zodii

Horoscop 30 august 2019 – O să găsim o stare de confort şi sufletesc şi fizic şi-o să ne fie mai uşor să empatizam cu cei din jur şi să le fim de ajutor.

Vibraţia zilei este 3 şi ne putem deplasa mai rapid şi să comunicăm cu lejeritate, ca să ne facem înţeleşi.

SCORPION: Se poate să vă luaţi casă, maşină, să faceţi nişte schimbări în locuinţă şi să vă extindeţi, dacă e cazul.

E o emancipare pe mai multe planuri la voi şi or să se vadă rezultatele, încheiaţi contracte de muncă şi posibil şi de căsătorie.

SĂGETĂTOR: Poate vă-nscrieți la nişte cursuri şi o să fiţi absorbiţi de tot ce se-ntâmplă acolo şi-o să fie totul la foc continuu.

Vă pregătiţi de o plecare, poate fi un mic concediu, un city break cu prietenii, ori vreun team building cu colegii, la distracţie.

Întâlnire importantă

CAPRICORN: E cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi o să vă luptaţi să-l cuceriţi, să-l păstraţi, pentru că e valoroasă persoană.

Întâlnire importantă, poate puneţi bazele unei afaceri, vă căutaţi sponsori, coechipieri ca să iasă un lucru de calitate, cu care să mergeţi la sigur.

VĂRSĂTOR: Or să vi se plătească nişte ore suplimentare, mai primiţi şi nişte bonusuri şi o să fiţi mulţumiţi de felul în care sunteţi trataţi.

E posibil să luaţi nişte bani, fie de la serviciu, fie de pe urma unor colaborări şi o să cumpăraţi ce-aveţi nevoie pentru casă şi familie, ce e prioritar.

Ordine în viaţă

PEŞTI: Se poate să reluaţi o prietenie, o relaţie sentimentală după ce v-aţi acordat o pauză de gândire şi v-aţi făcut ordine în viaţă.

Se pare că n-aţi renunţat la ideea unei plecări, poate cel mult o s-o amânaţi că s-apucaţi să fiţi de față la un moment festiv din viaţa cuiva apropiat.

BERBEC: O să-şi facă apariţia acea persoană de care sunteţi legaţi sufleteşte şi o să vă completeze frumos.

E posibil să vă intre mai mulţi bani şi să aveţi de cheltuială zilele astea, să scăpaţi de datoriile mari, rate, facturi şi să vă gândiţi şi la o ieşire în weekend.

Decizie legată de copii

TAUR: Poate va trebui să luaţi o decizie legată de copii, să-i trimiteţi pe undeva să practice un sport, ori altceva.

Poate veţi reuşi, din banii de la saltea să luaţi ceva pentru casă, în acelaşi timp să vă-ngrijiți şi de sănătatea familiei, să vă eliberaţi de lucrurile apăsătoare.

GEMENI: Or să vină bani de unde nu v-aşteptaţi, poate vi se plătesc din urmă nişte activităţi şi o să vă echilibraţi, financiar.

Îşi face cineva curaj să vină cu o propunere de afaceri şi o să vă şi nimerească, mai ales c-aveţi nevoie de bani şi o să daţi zor să faceţi treaba ca lumea, de calitate.

RAC: Or să dispară disensiunile din viaţa de cuplu poate şi pentru că s-au calmat spiritele de la serviciu, în afaceri.

Se poate să vi se acorde o mână de ajutor, benevol, şi o să aveţi parte de un respiro, c-o să vă mai ocupaţi şi de voi, să vă recuperaţi sufleteşte.

vizită

LEU: Se-anunţă în vizită cineva de la drum şi poate vine în weekend, şi-atunci o s-aveţi timp să vă pregătiţi cât de cât.

O să puteţi semna acte, să legalizaţi o situaţie şi o să vă coste, poate e o taxă mare de timbru, ori altceva, dar nu se poate concepe fără.

Aprecieri

FECIOARĂ: O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea fiinţei iubite şi o să ieşiţi mai des la plimbare, să mâncaţi în oraş.

Se poate să primiţi un calificativ, aprecieri pentru o muncă depusă pe o perioadă mai mare de timp şi să obţineţi o prelungire de contract, ori alte angajamente.

BALANŢĂ: Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să faceţi cumva că relaţia să meargă şi mai bine, să fie armonioasă.

O întrevedere cu partenerii de afaceri v-ar ajuta să faceţi o selecţie, să ştiţi ce păstraţi şi la ce colaborări să renunţaţi ca să v-alegeţi cu ceva bănos.

Loading...
x

Check Also

Atunci când te simți singur și părăsit spune acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan

Va aduce iubire și liniște sufletească în viața ta Acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan ...