Horoscop 5 septembrie 2019

Horoscop 5 septembrie 2019. Nativii care își fixează data nunții și cei care încasează bani

Horoscop 5 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi lejeră. O să dăm de o scurtătură spre succes, şi o să ne putem vedea liniştiţi de celelalte aspecte care ne interesează şi pot să ne facă viaţa frumoasă.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj să fim fericiţi, că merităm.

(FECIOARĂ)
Vă faceţi planuri legate de viaţă în doi şi o să fixaţi data nunţii, şi unde o să locuiţi – sau poate vă cumpăraţi o casă. O să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni care vor să lucraţi la ceva care va place, o fi o activitate de timp liber şi care va scăpa de toate grijile şi tensiunile.

(BALANŢA)
O să fie o explozie de bun gust şi când vorbim despre casă, amenajări interioare, exterioare şi despre stilul vestimentar.

Se observă cheltuielile care ţin de casă, oţi fi alocat o sumă de bani reparaţiilor, sau poate amenajaţi ceva frumos prin casă şi o să coste, normal, dar o să decoraţi după gustul vostru.

(SCORPION)
Poate scoateţi bani dintr-un depozit bancar şi vă luaţi o maşină nouă, să nu mai aveţi probleme la drum, aşa cum se-ntâmplă pân-acum.

V-apucaţi de proiecte noi care or să vă ţină în priză şi o să puteţi face performanţă mai mult ca oricând pentru că îl aveţi pe marele benefic, Jupiter, de partea voastră.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să apară cineva care să vă facă ochi dulci şi dacă nu sunteţi prinşi într-o relaţie să vă vedeţi mai des de-acum încolo.

Voi vă faceţi planuri cu bătaie lungă şi vă gândiţi la o plecare în străinătate să munciţi, să învăţaţi, să vă perfecţionaţi într-un domeniu pentru c-aveţi deschidere spre lucrurile noi.

(CAPRICORN)
Poate scăpaţi de toate vechiturile de prin casă, faceţi o curăţenie generală şi puneţi în loc lucruri noi şi de bună calitate.

Lucruri vechi pe care nu le-aţi încheiat revin cu şi mai mare forţă, să le terminaţi odată, să începeţi nişte proiecte care să ducă în vârful ierarhiei, să vă faceţi cunoscute meritele.

(VĂRSĂTOR)
O să meargă mult mai bine comunicarea cu cei din jur şi o să vă implicaţi în diferite activităţi care să pună în valoare nişte valenţe.

O să luaţi nişte bani cu care mai umpleţi nişte goluri, vă interesaţi şi de ce le-ar plăcea alor voştri, că e de profitat de ocazie să le-mpliniti nişte dorinţe.

(PEŞTI)
Or să mai vină bani de pe câte undeva şi poate reuşiţi să plecaţi mâine într-o minivacanţă şi să staţi 2, 3 zile.

Se poate să intraţi într-o rundă de negocieri cu cineva care o să vă plătească destul de bine pentru ceea ce veţi lucra şi o să vi se pară avantajoasă oferta.

(BERBEC)
Poate recurgeţi, până la urmă, la un împrumut bancar deşi n-aţi fi vrut, dar nu vă puteţi cumpăra altfel o casă.

E momentul să vă simţiţi şi voi iubiţi, apreciaţi, să vi se mulţumească într-un fel sau în altul pentru câte lucruri bune aţi făcut pentru oamenii care-nseamna ceva pentru voi.

(TAUR)
Încă v-aşteaptă cineva din străinătate şi o să vă puteţi hotărî până diseară dacă plecaţi într-acolo zilele-astea.

Poate bateţi palma pentru o colaborare, sau lăsaţi deciziile de acest gen pentru săptămâna viitoare, să aveţi timp în week-end să vă gândiţi la ce-ar fi mai bine pentru voi.

(GEMENI)
O să vă consultaţi cu familia să vedeţi dacă mai e cazul să vă mutaţi, sau o să vă mulţumiţi doar cu închiriatul unei locuinţe.

Se anunţă o zi bănoasă pentru voi, cine ştie de unde vă aterizează nişte bani în buzunar şi o să vă încumetati să daţi o fugă prin împrejurimi de mâine, la mare, la munte.

(RAC)
Poate vi se restituie o sumă împrumutată cândva şi o să luaţi lucruri utile pentru casa, din cele pe care vi le-aţi dorit demult.

O să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună şi aveţi toate şansele să daţi de o persoană statornică şi va şi căsătoriţi într-un an, doi.

(LEU)
O să puteţi semna acte, să legalizaţi o situaţie, să vă înscrieţi într-o cursă de cucerit noi vârfuri profesionale.

Sunteţi dornici de plimbare şi o să nimeriţi o companie pe gustul vostru că să ajungeţi în locuri pitoreşti, să vă încărcați bateriile pentru o perioadă în care o să tot aveţi parte de provocări.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...