Horoscop Dragoste pentru Săptămâna în Curs 9-15 Noiembrie 2020

Aceasta este una dintre cele mai incitante saptamani ale anului datorita lui Marte care in sfarsit iese din retrogradare iar dorintele noastre incep sa prinda contur.  Jupiter si Pluto fac din nou conjunctie in Capricorn aducand ceva ingrijorare care te impinge sa cauti raspunsurile in adancul sufletului tau. Sa nu uitam nici de Super Luna noua in Scorpionul cel sexy si misterios.

Berbec

In cuplu: Viața de cuplu va fi bogată în aventuri și dileme. Unii dintre voi vor fi pe punctul de a se despărți. Dificultățile de comunicare se vor adăuga altor probleme. Dar evenimentele neprevăzute și fericite ar putea schimba tot, o împăcare frumoasa rezolva situația.

Singur:  Veți avea întâlniri romantice revigorante în această săptămână. Va fi nevoie de o introspecție serioasă pentru a afla ce doriți cu adevărat, cu cine sunteți de acord să aveti o relatie, fără a vă lăsa influențați de considerații prea superficiale sau motive de comoditate materială. În orice caz, veți avea poftă de afecțiune autentică.

Taur

In cuplu: Astrele vor promova o atmosferă mult mai senină decât de obicei în viața ta de cuplu. Profitați de ocazie pentru a împărtăși soțului sau partenerului ideile care vă obsedează, proiectele care vă bântuie, dorințele care vă împing spre progres. Vei vedea că partenerul  va fi încântat de încrederea pe care o ai în el.

Singur: Te vei simți foarte confortabil în viața ta sentimentala. Vei accepta cu umor orice nouă situație romantică și, datorită flexibilității tale, vei ști să te adaptezi perfect la capriciile sorții.

Gemeni

In cuplu: Relația cu partenerul vostru va fi tensionată. Veți avea nevoie de răbdare, pentru a vă arăta dragostea cu ardoare și entuziasm. Dacă persoana draga nu reacționează așa cum va doriți, sunteți gata sa faceți reproșuri.  Încearcă să te pui în locul lui, să-l accepți așa cum este, pentru a nu agrava situația.

Singur: O aventură romantică  inedita va apărea la orizont. Daca începeți o relație , e nevoie de puțină răbdare și precauție. Țineți cont de fenomenul cristalizării iubirii. Procedați în etape, nu speriați eventualul partener.

Rac

In cuplu: Conjunctura astrala îți promite momente pline de complicitate conjugală. Luați în considerare organizarea a cât mai multor activități împreună: acesta va fi cel mai bun mod de a vă consolida relația, gândește-te mai ales la timpul liber.

Singur: Astrele îți promit prietenii iubitoare, complicitate simpatică. Te vei înțelege deosebit de bine cu un nativ din Taur sau Scorpion. Dar ferește-te de nativii din Gemeni și Capricorn, care, săptămâna aceasta te pot duce în ispita sau îți pot provoca niște dezamăgiri destul de amare.

Leu

In cuplu: Mulți nativi căsătoriți ai zodiei vor trăi într-un climat pasional în dragoste. Domneste o înțelegere excelentă cu soțul sau partenerul. Pentru alții, va exista o înțelegere remarcabilă la nivel psihic, spiritual sau artistic.

Singur: E momentul sa te  hotărăști cu privire la o relație romantică. Nu este nimic  în neregulă cu obiectivul ridicat și dorința de a găsi un partener care aduce beneficii sociale sau materiale. Cu toate acestea, sunteți sigur că asta va doriți cu adevărat? Puneți-vă clar această întrebare.

Fecioara

In cuplu: Acest climat astral al săptămânii va promova relații pașnice si calme, mai mult decât pasionale. Prin urmare, este probabil ca viața de cuplu căsătorit să continue într-o anumită rutină, în care vor predomina problemele legate de administrarea gospodăriei in doi.

Singur: În viața sentimentala, va fi necesară prudența. Nu cedați farmecelor cuvintelor dulci și lingușelilor. Riscați sa fiți păcălit, pentru că săptămâna aceasta sunteți foarte ușor de influențat. Gândiți-vă cu atenție sau luați distanța, nu vă implicați prea repede, altfel ați putea ajunge într-o fundătură.

Balanța

In cuplu: S-ar putea să vă întrebați partenerul  ceva imposibil în această săptămână și să fiți uimiți ca nu va poate satisface dorința. Încercați să fiți mai rezonabil, mai realist. Să știți că în dragoste mai mult decât în ​​orice altceva, nu trebuie doar să cerem, ci și să oferim.

Singur: Veți avea tendința de a vă lega ușor in relații, și de a vă desprinde și mai repede. Iubirile simple îți vor părea plictisitoare. Gândiți-vă cu atenție înainte de a vă decide pentru a nu răni sensibilitatea celuilalt.

Scorpion

In cuplu: În această săptămână vor exista multe oportunități pentru o poveste romantică fermecătoare. Dacă trăiești într-o relație, vei rezista cu greu ispitei … Dar dacă cedezi, vinovăția îți poate strica plăcerea!

Singur: În această perioadă, te vei regăsi într-o poziție excelentă în ceea ce privește viața ta sentimentala. Acest aspect vă va oferi aripi și puteți zbura din floare in floare. Feriți-vă de tot ceea ce strălucește si nu este aur, și mai ales nu va lăsați prada iluziilor, chiar dacă vi se fac promisiuni uimitoare. Rămâneți într-o rezervă prudentă, în ciuda cuvintelor amabile care vă sunt oferite.

Săgetător

In cuplu: Relația cu soțul sau partenerul va fi neprietenoasă. In aceasta săptămâna vei duce o viață socială și profesională foarte activă și nu vei fi acasă foarte des. Pe scurt, partenerul tău se va simți destul de singur. Fă tot ce poți pentru a-l face sa simtă că îți pasă cu adevărat.

Singur: Vei experimenta, în această perioadă, momente intense de fericire în dragoste și alte momente în care va plana îndoiala. Încearcă să vezi mai clar situația, și nu te stresa prea mult. Cu siguranță, elementele externe te vor face să te temi, dar cu puțin bun simț și diplomație ar trebui să găsești rapid calea cea bună. Nu te lăsa  influențat de sentimente contradictorii și nefondate.

Capricorn

In cuplu: Sub influența restrictivă a astrelor, vei fi foarte exigent față de partener. Iti va fi greu să-l accepți așa cum este. Desigur, poți căuta să îmbunătățesti lucrurile, dar foloseste tact și simțul realității.

Singur: Nu fiți prea modest când vine vorba de iubire. Cunoașteți puterea seducției tale, o apreciați, dar nu abuzați de ea. Luați în considerare că uneori este mai ușor să cuceriți decât să construiți. Discernământul vostru ar trebui să vă permită să rezolvați lucrurile.

Varsator

In cuplu: Este o perioada minunata pentru nativii care trăiesc în cuplu. Vei putea avea relații reale de egalitate și complicitate cu partenerul tău, pentru că îi vei dedica stimă și respect infinit. Depinde de tine să faci totul pentru a te asigura că această relație rămâne la cote înalte.

Singur: Săptămâna aceasta va fi relativ liniștită pentru persoanele singure. Nimic foarte special nu se va întâmpla. Vei visa la o dragoste minunată, la idealuri de neatins și, bineînțeles, vei fi dezamăgit. Revino la realitate și nu-ți lăsa mintea să rătăcească inutil.

Pești

In cuplu: Perioadă extrem de favorabilă vieții de cuplu, o intensitate crescută a relației de dragoste. Veți încerca să clarificați orice neînțelegere. O legătură mai strânsă se va dezvolta cu partenerul.

Singur: Aspectele astrale foarte frumoase ale perioadei vor fi favorabile pasiunilor, fervorii în dragoste, o mare bucurie de a trai. Te vei simți într-o dispoziție mai cuceritoare. Și dacă nu vrei sa te angajezi în dragoste într-un mod total, vei găsi mult farmec în aventurile romantice care se vor prezenta.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...