Horoscop Rune Mistice 16 Noiembrie 2020

Horoscop Rune Mistice 16 Noiembrie 2020

Vibratia zilei este data de influenta runei ANSUZ – Comunicarea este esentiala pentru a lega punti intre oameni. Nu va temeti sa vorbiti atunci cand trebuie lamurite situatii si cand e nevoie sa aflati adevarul. O relatie este mai solida atunci cand amandoi stiu sa discute cu onestitate tot ce au pe suflet.

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata ISA  – Runa care semnifică gheața înseamnă stagnare, interiorizare dar și calmarea unor discuții sau situații tumultoase. Este o ocazie pentru a încetini anumite procese prea rapide, pentru a găsi temporizare sau amânarea unor evoluții prea complicate. Nu puneti presiune si veti vedea ca anumite lucruri se rezolva pe parcurs.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata KENNAZ – Runa impulsioneaza creativitatea si simtul artistic. Ideile puse in practica sunt sustinute si de noroc, asa ca succesul nu e departe. Kennaz anunta o revigorare a planurilor din trecut, un impuls spre actiune si dinamism pentru nativii Taur.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata GEBO – Runa aduce daruri, nu atât materiale cat cadouri spirituale, sfaturi prețioase si ajutor neașteptat. Partenerul poate fi generos sau cineva din familie contribuie decisiv la un pas important pe care trebuie sa il faceți in scurt timp.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata NAUTHIZ – Racii traversează încercări si piedici, iar resursele lor de voința ii ajuta sa depășească dificultățile. Exista perspective interesante pe plan profesional, cu condiția ca Racii sa aibă mai multa încredere in ei înșiși si sa lase timiditatea la o parte.

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalata JERA- Runa încheie un ciclu sau o etapa pentru Lei. Ceea ce a fost greu de trecut a rămas in urma, iar viitorul depinde de voința si forța cu care Leii il întâmpină. Cum nativii au o fire luptătoare, nu le va fi greu sa găsească drumul cel mai bun.

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata TIWAZ – Dreptatea triumfa iar Fecioarele știu ca atunci când urmează modul lor sincer si deschis de lucru, e imposibil sa dea greș. Sunt apreciate azi, iar calitățile lor deosebite sunt puse in valoare de relația cu cei in jur.

ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata SOWILO – Runa aduce măreția si grandoarea Soarelui. Nativii Balanța sunt apreciați de prieteni iar partenerul le face complimente sincere. Daca au de trecut un examen sau o proba anume, norocul e de partea lor.

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata INGUZ- Scorpionii sunt atrasi in mod natural de introspectie, iar analiza propriilor gânduri si intenții le aduce de multe ori soluția unor probleme spinoase. Runa încurajează evolutia spirituala, calea deschisa de rugăciune si meditație, ceea ce le liniștește sufletul acestor nativi.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata DAGAZ – Dezvoltarea spirituala si iluminarea conștiinței sunt uneori concepte prea abstracte pentru Săgetători. Uneori însă e momentul propice pentru a recunoaște ca iertarea si acceptarea unor situații complicate aduce pacea sufleteasca, liniștea si, in final, fericirea.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalata MANNAZ – Potențialul imens al nativilor e acum descoperit de toți, daca nativii Capricorn își propun sa își  demonstreze valoarea si priceperea. Nu e cazul sa fie modești. Toți știu ca acești nativi pot muta munții din loc atunci când au o motivație puternica.

ETALARE RUNE pentru VARSATOR

Runa etalata WUNJO – Bucuria de a trai si satisfacția dorințelor împlinite sunt aduse de Wunjo, atunci când Vărsătorii sunt gata sa isi dezvăluie personalitatea. Pentru nativi, e bine sa aprecieze valoare prieteniei si a celor care le oferă ajutorul, pentru ca fără ei, succesul nu vine curând.

ETALARE RUNE pentru PEȘTI

Runa etalata ALGIZ – Zeii sunt de partea celor îndrăzneți, iar Algiz privilegiază nativii care știu sa lupte cu dificultățile, fără sa abandoneze. Runa recompensează eforturile sincere, modul direct de acțiune si ajuta Peștii sa treacă peste o etapa complicată din viața lor.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...