Horoscop săptămânal 26 august-1 septembrie

Horoscop săptămânal 26 august-1 septembrie:Cum stai cu norocul, viciile şi amorul. Previziuni complete

Săptămâna 26 august – 1 septembrie 2019 este marcată de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor, a tranzacțiilor și a intelectului, care va intra pe data de 29 august în zodia sa de domiciliu nocturn, în Fecioară.

De aici, Mercur ne va determina să fim mai organizați, mai disciplinați, mai comunicativi, însă mai prudenți, mai precauți la tot ceea ce spunem. Gândirea se va axa pe raționament pur și vom analiza în detaliu oportunitățile cu care ne întâlnim.

Un alt eveniment astrologic important care se va petrece în această perioadă este Luna Nouă care se formează în zodia Fecioară pe data de 30 august. Este a doua lunație a lunii august, adică a doua Lună Nouă petrecută în aceași lună calendaristică, iar acest aspect se petrece destul de rar. Prin urmare, ultima lună de vară vine cu noi începuturi pentru toate zodiile.

La modul general, săptămâna 19 – 25 august 2019 este favorabilă negocierilor, conturării unor planuri noi de viitor, planuri pe care de această dată le vom face cu o mai mare atenție la detalii și cu o mai mare doză de responsabilitate și luciditate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 26 august – 1 septembrie 2019

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Berbec își vor îndrepta atenția către familie și cămin, sectoare unde vor dori să aducă îmbunătățiri. Nu este exclus ca acești nativi să se mute, să-și schimbe domiciliul ca urmare a unei decizii profesionale. În a doua parte a săptămânii, Berbecii acordă un interes deosebit sectorului sentimental, iar cei singuri se pot îndrăgosti și pot începe o nouă poveste de iubire.

Vești foarte bune vin și din sfera profesională, sector activat odată cu intrarea planetelor în semnul Fecioarei. Astfel, acești nativi pot atinge succesul, pot reuși să facă acele schimbări pe care și le doreau și le planificau încă de la începutul anului. Însă, se cere mai multă prudență și atenție la sănătate. De evitat excesele de orice fel!

Horoscop săptămânal Taur: 26 august – 1 septembrie 2019

Este o săptămână nu bună, ci excelentă pentru cei născuți în zodia Taur și contextul astrologic amprentează toate sectoarele de viață. În familie vin vești bune, avantajoase financiar pentru nativi, aspect care poate aduce inclusiv o moștenire, finalizarea unui proces, unui partaj.

Mercur în tranzit prin sectorul iubirii și al creativității poate aduce armonizarea relației de cuplu, o împăcare neașteptată, obținea unui succes în plan artistic. Luna Nouă va aduce celor singuri o nouă poveste de iubire, iar celor aflați în relații de lungă durată poate aduce vestea unei sarcini sau, de la caz la caz, o naștere.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 august – 1 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi mai comunicativi ca niciodată, având în vedere că întocmai guvernatorul lor, Mercur, tranzitează semnul Fecioarei, acolo unde se află, de asemenea, în domiciliu.

Nativii vor fi deschiși oricăror teme de dialog, dar mai important de atât este faptul că vor reuși să (re)negocieze contracte, condiții ale unor colaborări și vor ieși în avantaj. Luna Nouă le poate aduce noi începuturi legate de familie și nativii pot lua decizii importante în această privință.

Nu este exclus să devină părinți sau să afle vestea că familia se va mări. Pentru unii poate fi vorba de o schimbare de domiciliu, o mutare.

Horoscop săptămânal Rac: 26 august – 1 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de o săptămână profitabilă în sfera comunicării. Nativii nu doar că vor reuși să-și exprime ideile, gândurile, emoțiile, sentimentele, ci și vor avea succes în negocieri, în semnarea contractelor profesionale.

Este, de asemenea, o perioadă benefică pentru înscrierea la noi cursuri, pentru studiu și examene, dar și pentru călătorii, iar în weekend se întrevăd scurte deplasări alături de cei dragi.

În plus, relația cu partenerul de viață se va putea îmbunătăți în această perioadă și se pot lămuri multe neînțelegeri din trecut. Zona financiară nu va fi un punct forte, de aceea se cere mai multă prudență în cheltuieli.

Horoscop săptămânal Leu: 26 august – 1 septembrie 2019

Nativii din zodia Leu sunt norocoșii acestei săptămâni din punct de vedere financiar. Atât Mercur, care vine cu oferte de asociere, colaborări, propuneri de creștere a veniturilor, cât și Luna Nouă care va deschide noi oportunități în acest sens, vor conduce la o îmbunătățire majoră a situației financiare.

Leii sunt sfătuiți să (re)negocieze cu încredere salariul, să ceară o majorare dacă simt că merită pentru că această săptămână vorbește de o relansare economică. În plan sentimental nu este momentul să se grăbească în luarea unor decizii radicale.

Cei care sunt părinți se pot ocupa mai mult de creșterea și educația acestora și nu este exclus să afle niște secrete despre copii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 august – 1 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitele săptămânii în semnul lor și vor începe un amplu proces de schimbare și îmbunătățire a situației în care se află.

Nativii vor comunica excelent, vor negocia cu succes, vor simți nevoia de evadare din cotidian, nevoia de a face mai mult ceea ce le aduce plăcere și satisfacție. În prima parte a perioadei analizate pot cunoaște persoane noi, pot lega noi prietenii și pot interacționa cu oameni de la care au ceva de învățat pe termen lung.

Este o săptămână propice planurilor de viitor, inclusiv acelor planuri care vizează străinătatea sau o relocare, o mutare din țară. Nativii care sunt singuri au mari șanse ca în weekend să pună bazele unei noi povești de dragoste.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 august – 1 septembrie 2019

Nativii din zodia Balanță se preocupă de situația financiară și în prima parte a săptămânii pot reuși să facă niște calcule astfel încât să-și pună ordine in conturi, în buget fără a se limita de la micile plăceri ale vieții.

Tranzitele săptămânii nu sunt foarte avantajoase pentru acești nativi pentru că acționează pe casa subconștientului, a trecutului și a relației cu legea, motiv pentru care se pot reedita acum niște situații mai vechi care necesită rezolvare. Nu este momentul să comită erori, să încalce reguli pentru că pot avea probleme cu instituțiile statului.

Fiind vorba și de o casă a bolilor lungi și cronice, dar și a izolării, nativii Balanță sunt sfătuiți să apeleze la spiritualitate, la credință pentru că dacă vor medita la situația lor, vor avea parte de conștientizări și, implicit, rezolvări ale problemelor care-i macină, fie la nivel fizic, fie psihic. Se recomandă evitarea exceselor și a viciilor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 august – 1 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de unele nemulțumiri financiare și este posibil să-și facă unele reproșuri, însă de preferat ar fi să-și traseze noi planuri de viitor, de această dată cu mult mai multă responsabilitate. Este operioadă bună pentru a se reinventa în plan profesional, pentru a trasa noi direcții în carieră.

Atât Mercur, cât și Luna Nouă pot aduce o îmbunătățire a relațiilor cu cei dragi și chiar legarea de noi relații de prietenie. Nu este exclus ca nativii să se îndrăgostească de o persoană din anturaj sau de cineva cunoscut prin intermediul unui prieten.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 august – 1 septembrie 2019

În plan profesional, cei născuți în zodia Săgetător au toate șansele să se afirme, să-și îmbunătățească imaginea, să facă un salt considerabil în carieră și sunt sfătuiți să nu dea niciun pas înapoi. Ofertele și propunerile care vin acum spre ei sunt menite să le aducă succesul și trebuie profitat din plin de acest context astrologic al momentului.

Cei care au afaceri personale vor avea o perioadă prosperă, iar cei care-și doresc să lucreze pe cont propriu vor reuși să-și vadă visul îndeplinit. Implicit, va fi vorba și de o îmbunătățire a situației financiare, iar în plan sentimental se pot lua decizii majore, benefice pentru viitorul relației de cuplu.

Nu este exclus să vină pe lume un copil. Cei singuri se pot îndrăgosti de o persoană cunoscută prin intermediul locului de muncă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 august – 1 septembrie 2019

Este o săptămână cu profunde implicații spirituale pentru ei născuți în zodia Capricorn care pot avea parte de unele revelații legate de partea sentimentală, dar și de schimbarea unor principii legate de zona financiar-profesională.

Nativii pot lua decizia de a se înscrie la un curs de dezvoltare, pot studia niște domenii noi de unde pot afla niște răspunsuri importante și nu este exclus ca unii să plece în străinătate fie pentru o vacanță care va schimba percepții despre viață, fie pentru un loc nou de muncă.

Revenind la sectorul sentimental, Capricornii se pot simți dezamăgiți de niște aspecte și se pot distanța de partener. Atenție! Există tentația de a cădea pradă unei relații extraconjugale!

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 august – 1 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Vărsător este o perioadă favorabilă pentru a relua niște relații de prietenie, pentru a se reîntâlni cu vechi cunoștințe și astfel vor reuși să-și reanimeze starea de spirit.

Odată ce Mercur va tranzita sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, nativii pot da frâu liber specușațiilor financiare pentru că vor avea succes, însă nu este recomadabil să exagereze sau să riște foarte mult.  Pot ptimi vești bune legate de un proces, partaj, moștenire și pot încheia un împrumut.

De asemenea, cei care-și doresc un credit, acum pot obține cele mai avantajoase condiții de la bancă. În plan sentimental, relația cu persoana iubită se intensifică, iar pasiunea renaște. Cei care sunt singuri pot avea parte de o nouă relație, însă vedem să fie mai mult axată pe o legătură strict sexuală.

Horoscop săptămânal Pești: 26 august – 1 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de aceste tranzite în sectorul parteneriatelor personale și profesionale. Mercur poate aduce noi colaborări și asocieri, succes în afaceri și noi contracte, însă sfatul nostru este să nu evite responsabilitățile și să dea dovadă de mai multă împlicare profesională.

Luna Nouă poate aduce noi începuturi legate de căsătorie, astfel că cei care se află în relații de lungă durată se pot decide să meargă în fața altarului, iar cei deja căsătoriți pot reuși să-și schimbe niște metalități care aduceau conflicte în cuplu.

De asemenea, relația cu membrii familiei se poate îmbunătăți în această perioadă, mai ales dacă există voință din partea nativilor.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...