HOROSCOP SPECIAL: Venus în Balanță – Un tranzit care aduce iubire și speranță

Venus în Balanță – ce noutăți în dragoste aduce fiecărui nativ?

Venus este in miscare directa prin  Balanță și va rămâne acolo până pe 21 noiembrie. Acest tranzit al lui Venus din Balanță este important, chiar dacă vor exista unele tensiuni cu Saturn, Jupiter și Pluto.

O, și nu uitați de Marte, pentru că Venus va fi în opoziție cu planeta războiului. În general, vom simți că pasiunea se aprinde din cauza opoziției față de Marte, iar acest lucru poate fi un lucru minunat pentru relațiile romantice, deoarece vom fi motivați să fim mai ambițioși în ceea ce privește obiectivele și aspirațiile noastre în acest timp. .

Cu Venus în Balanță putem să visăm, să sperăm și să ne simțim mai înclinați să fim romantici pe parcursul acestui tranzit plin de iubire împărtășita si sincera.

Iată ce ne așteaptă pe fiecare dintre noi in timpul lui Venus in Balanța:

Loading...

Berbec

Acest  tranzit se va concentra mai mult pe relațiile voastre. Va veți aminti despre trecut cu Mercur intrând în Balanță și aflându-se în același semn cu Venus. Nostalgia este bună, atâta timp cât acest lucru nu vă împiedică sa trăiți actuala relație sentimentala. Păstrați-vă iubirea mereu tânără, deoarece Marte va fi direct în curând.

Sezonul Scorpion vă va permite să mergeți mai departe, să faceți pace cu relațiile defectuoase din trecut și să mențineți actuala relație la nivel optim.

Taur

La fel ca pentru Berbeci, actuala perioadă va fi, de asemenea, una în care s-ar putea să rememorați relațiile din trecut, dar veți învăța din greșelile făcute pentru a vă ușura lucrurile în prezent.

Impactul lui Venus in Balanța vă va permite să abordați noi parteneriate și vă va permite să vă simțiți motivați să lucrați mai mult. Venus va aduce oportunități pentru Tauri, in dragoste dar si in zona financiara

Gemeni

Pregătește-te pentru o anumită emoție, deoarece Venus va face un aspect pozitiv cu Gemenii, făcându-te mai atrăgător pentru ceilalți, iar farmecul tău va aduce cuceriri.

Singurul dezavantaj este că Mercur va fi, de asemenea, în același semn cu Venus, deci ar putea exista unele tensiuni din partea persoanelor din trecut care își vor aminti de tine. Desigur, ai capacitatea de  a păstra pacea în cercurile tale sociale și în relațiile romantice.

Rac

Am intrat în sezonul Scorpion și, cu potențialul pe care îl aduce Venus în Balanță, aceasta poate fi o lună foarte dinamică pentru Raci.  Vei fi mai concentrat pe înfrumusețarea mediului tău, pe încercarea unor proiecte personale, dar și pe achiziționarea de lucruri de care nu ai nevoie.

Nu uita de portofel și folosește acest tranzit pentru a medita și e bine sa iei câteva pauze atunci când te simți presat.

Leu

S-ar putea să aveți multe de spus in acest tranzit, în timp ce vă simțiți ego-ul stimulat de Venus și Mercur în Balanță. Asigurați-vă că nu vorbiți într-un mod care ar putea provoca ofense, deoarece Mercur care se opune lui Marte va scoate la iveală acea parte impulsivă a Leilor.

Efectele lui Venus ar putea fi mai fine, deci veți avea de spus  adevărul, dacă apare un conflict. Cu toate acestea, gândiți-va bine înainte să comunicați.

Fecioara

Acest tranzit se va concentra mai mult asupra voastră, deoarece Venus în Balanță vă sporește încrederea, permițându-vă să pășiți în lumina reflectoarelor. Vă veți cunoaște valoarea, neacceptând nimic din ce nu vă place. Venus servește ca un memento al iubirii de sine, pentru a atrage oameni demni de dragostea nativilor Fecioara.

Cu această opoziție față de Marte, lucrurile pot deveni dificile. Aveți încredere în voi și în proces și, dacă vă simțiți dezamăgiți de anumite persoane, nu uitați ca iubirea nu e departe de voi

Balanță

Venus în semnul tău este un tranzit incredibil. Toți privirile vor fi îndreptate spre tine, deoarece vei emana vibrații și energie pozitive. Toți vă iubesc, dar poate exista un sentiment de frustrare, datorita lui Marte în Berbec, provocând unele tensiuni.

Vei fi pasionat și alimentat de dorință. Ca Balanță, veți ști să echilibrați, iar această perioadă va necesita multa diplomație.

Scorpion

Venus in Balanța este tranzit bun pentru a reflecta și a vă concentra asupra voastră. Venus vă va face să căutați un pic de confort pe cont propriu.

Voi aveți nevoie de un loc în care să aveți liniște și tihna sufletească atât de necesare, având în vedere cantitatea de muncă și eforturi pe care le-ați dedicat muncii sau proiectelor în timpul lunii septembrie care s-a încheiat.

Săgetător

Va fi un moment bun pentru a vă reconecta cu prietenii și familia, în timpul acestui tranzit al lui Venus. Cu opoziția sa față de Marte, vă puteți aștepta la o mulțime de momente pasionale și entuziasm în această perioadă.

Ar putea exista si ceva conflicte, precum și unele vizite ale unor oameni care va deranjează. Păstrați diplomația, deoarece Venus este în Balanță și menținerea păcii va fi esențială.

Capricorn

Tranzitul lui Venus în Balanță vă va inspira și vă va face să străluciți. Venus e binevoitoare in acest tranzit, aduce un anume noroc, de care trebuie sa profitați. Puteți impresiona superiorii, puteți avea o relație mai bună cu colegii și angajatorii sau puteți obține recunoaștere sociala.

Folosiți acest tranzit al lui Venus pentru a vă atinge obiectivele și  pentru a va împlini ambițiile.

Vărsător

Aceasta va fi o perioadă în care iti dezvolți pasiunea  de a învăța. Dacă studiezi, s-ar putea să găsești subiecte care te pasionează. Opoziția față de Marte vă alimentează impulsul  spre schimbare. Sunt de asemenea sanse pentru calatorii in aceasta perioada de tranzit prin Balanța a lui Venus.

Pești

Vindecarea și creșterea interioară vor fi subiecte cheie pentru Pesti în aceasta perioada. Acest tranzit al lui Venus vă va ajuta să depășiți problemele și să găsiți soluții care inving experiențele negative cu care ați avut de-a face în ultimele luni sau ani.

Venus în Balanță vă va face să vă simțiți mai puternici iar temerile din trecut se vor topi încet.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul dragostei ianuarie 2020

Eclipsa de Luna din data de 10 ianuarie ne afecteaza profund si ne aduce emotii ...