Horoscopul pentru saptamana 11-17 Octombrie 2021

Horoscop săptămânal 11 – 17 octombrie 2021. Este o săptămână în care avem ocazia de a ne redescoperi și de a ne dezvolta relațiile, indiferent de natura acestora. De asemenea, există șansa de a avea niște revelații esențiale dacă suntem atenți la detalii și sinceri față de sentimente și emoții. Planurile și proiectele personale se pot dezvolta semnificativ, iar comunicarea este importantă în acest proces.

Berbec

În timpul săptămânii vă preocupați mai mult decât de obicei de sănătate, muncă, rutină și stilul de viață în general. Este o perioadă excelentă de a vă revizui modul în care decurg chestiunile din viața voastră și de a le îmbunătăți dacă e cazul.

Atenția asupra bunăstării voastre este esențială, dar astrele vă determină să oferiți o atenție suplimentară și persoanelor importante din viața voastră. În acest fel vă veți aprofunda legăturile cu acestea și veți simți o împlinire sufletească.

Spre finalul săptămânii, vi se activează sectorul minții subconștiente, al spiritualității și al viselor. Veți avea revelații dacă vă ascultați intuiția și descifrați semnalele Universului către voi. Acestea pot fi sub formă de coincidențe, sincronizări sau o voce interioară care vă determină să urmați calea ce vă oferă împlinire. Descoperirea limitărilor pe care le aveți este, de asemenea, parte din acest proces și are loc cu scopul de a vă debarasa de acestea pentru a putea progresa cu succes.

Taur

În timpul săptămânii aveți parte de mai multă creativitate, știți cum să vă distrați și să aduceți mai multă armonie și iubire în viața voastră. Sunteți inspirați să vă urmați inima și să vă exprimați într-un mod autentic, ceea ce vă oferă o aură irezistibilă. Sunteți deschiși să întâlniți persoane noi și să vă extindeți orizonturile.

Loading...

Spre finalul săptămânii, vi se activează sectorul social și este mai intensă nevoia de a vă conecta cu prietenii și alte persoane apropiate. A vă exprima ideile și viziunile, mai ales într-o reuniune de grup, scoate ce este mai bun din voi. De asemenea, aveți mai multă ambiție de a vă urma niște planuri personale importante pentru bunăstarea și împlinirea voastră.

Gemeni

În timpul săptămânii vă orientați în mod special spre sectorul casei și al familiei. Este o perioadă excelentă de a vă reconecta cu rudele sau alte persoane apropiate pentru a vă bucura de un timp de calitate petrecut împreună și de a avea conversații semnificative. S-ar putea chiar să aveți inspirația de a rezolva anumite probleme cu o persoană din familie. Aveți mai multă energie să rezolvați niște aspecte practice care țin de gospodărie sau să faceți niște îmbunătățiri.

Spre finalul săptămânii vi se activează sectorul statusului vostru social și al ambițiilor pe care le aveți atât în plan personal, dar și profesional, ceea ce vă oferă o oportunitate excelentă de a vă revizui strategiile și de a decide cele mai bune variante de acționare.

Rac

În timpul săptămânii vi se dezvoltă aptitudinile de comunicare și vă extindeți cunoașterea. Dorința voastră de armonie vă aduce o energie pozitivă în conversațiile și interacțiunile cu ceilalți, iar modul în care vă exprimați gândurile și sentimentele este mult mai fluid. Este, de asemenea, perioada în care e bine să vă exprimați recunoștința și aprecierea față de persoanele importante din viața voastră.

Spre finalul săptămânii vi se activează sectorul expansiunii cunoașterii, perspectivelor și spiritualității, ceea ce vă intensifică dorința de a descoperi noi modalități de abordare și de a aprofunda anumite chestiuni legate de esența vieții voastre.

Leu

În timpul săptămânii vă orientați în mod special spre sectorul financiar și al posesiunilor materiale, ceea ce înseamnă că veți fi mult mai axați pe latura practică a lucrurilor. Influența astrală vă oferă claritate în relația voastră romantică sau orice altă conexiune apropiată și vă amplifică abilitatea de a manifesta conexiuni pe termen lung. Perioada aceasta este despre a fi autentici și de a vă exprima gândurile sentimentele într-un mod cât mai constructiv.

Spre finalul săptămânii vi se activează sectorul privat și este scos la suprafață ceea ce trebuie să eliminat din viața voastră pentru a vă simți liberi și independenți. A vă confrunta cu limitările voastre pe care fie vi le impuneți conștient sau subconștient ori alții fac acest lucru față de voi este parte a acestui proces.

Fecioară

În timpul săptămânii reușiți să faceți progrese în aria privată, cea care ține de individualitate și exprimarea de sine. Vi se amplifică puterea de atracție și vi se oferă o aură irezistibilă. De asemenea, este important să știți că a fi voi înșivă este îndeajuns în relațiile cu ceilalți. Nu e nevoie să purtați o mască pentru a obține ceea ce vă doriți, fiindcă că ceea ce este cu adevărat menit pentru voi vă va întâmpina cu brațele deschise autenticitatea voastră.

Spre finalul săptămânii vi se activează sectorul parteneriatelor și al relațiilor, iar acest aspect vă motivează să inițiați activități interactive cu una sau mai multe persoane apropiate. S-ar putea să rezolvați anumite chestiuni problematice dintr-o relație.

Balanță

În timpul săptămânii sunteți îndemnați să treceți peste anumite limitări legate de relații, fie în dragoste, parteneriate profesionale sau prietenii. Dacă vă acordați timpul necesar de a vă conecta cu emoțiile pe care vi le oferă anumite coincidențe care pot să apară sau resentimente care ies la suprafață, veți avea revelații legate de ceea ce vă reține sau vă pune piedici de a oferi sau a primi atenție, înțelegere, iubire sau afecțiune, în funcție de natura unei relații.

Spre finalul săptămânii, vi se amplifică energia, în special legată de activitățile zilnice, rutină, sau de a oferi ajutor celor în nevoie. De asemenea, e bine să aveți mai multă grijă de voi și să vă satisfaceți nevoile personale.

Scorpion

În timpul săptămânii vă interesează în mod special relațiile de prietenie și activitățile din zona socială. Acest lucru poate implica și niște planuri personale care au legătură cu această arie. Conectarea cu cei apropiați vă oferă o mare plăcere, în timp ce prin participarea la activitățile de grup câștigați noi conexiuni. Alt scenariu posibil este acela de a descoperi o nouă latură a unei relații.

Spre finalul săptămânii, aveți mai multă energie și vă strălucesc talentele artistice și creative. Latura voastră armonioasă va prelua controlul asupra a ceea ce decideți să faceți, ceea ce face din acest aspect o perioadă excelentă de a progresa pe calea dorințelor voastre.

Săgetător

În timpul săptămânii, idealurile și obiectivele legate de o relație personală sau profesională vor fi în atenția voastră principală, în special în sectorul statusului social și al ambițiilor. La un moment dat, veți analiza în ce mod un anumit angajament pe termen lung vă poate oferi beneficii sau o provocare. Dacă sunteți într-o relație, este o perioadă ideală de a vă împărtăși aspirațiile legate de relația voastră cu partenerul de cuplu, în acest fel veți aduce mai multă claritate asupra viitorului.

Spre finalul săptămânii vă orientați spre sectorul vostru domestic, al casei și al familiei, și vi se oferă energie pozitivă în planurile pe care le aveți legate de această arie. Timpul petrecut cu familia va fi o prioritate. Evitați să vă extindeți atenția asupra prea multor proiecte sau persoane.

Capricorn

În timpul săptămânii întâmpinați oportunități excelente de a vă aprofunda conexiunea la intuiția voastră. Descoperiți indicii legate de ceea ce urmează în aspectele care țin de planul vostru intim prin activarea ghidului interior, așadar fiți atenți la coincidențe, sincronizări, vise și ceea ce simțiți intuitiv în energiile care vă înconjoară. Vă bucurați de mai multă inspirație pentru a rezolva niște mistere.

Spre finalul săptămânii, aria voastră mentală este mai intensă și vi se conturează emoțiile atunci când vă exprimați gândurile și sentimentele, ceea ce vă transformă  într-o persoană convingătoare, dar s-ar putea să fiți mai puțini obiectivi. O modalitate de a vă clarifica sentimentele este aceea de a le scrie, poate într-un jurnal, deoarece în acest fel veți avea o viziune de ansamblu mai eficientă.

Vărsător

În timpul săptămânii aveți ocazia de a trece printr-o vindecare emoțională. Vi se aduce în lumina reflectoarelor aria transformării, ceea ce reprezintă un timp ideal de a vă elibera de resentimente și de a le înlocui cu recunoștința față de puterea pe care care ați dobândit-o din provocările recente. A vă desprinde complet emoțional de cei care v-au rănit și de a învăța lecțiile acestor experiențe este o parte importantă din acest proces. Dacă sunteți într-o relație, împărtășirea celor mai profunde sentimente ale voastre vă amplifică legătura cu persoana iubită.

Spre finalul săptămânii, vă orientați spre sectorul valorilor și posesiunilor materiale și financiare și vi se intensifică puterea de atracție a ceea ce aveți voi nevoie, dar și stima de sine. Luați în calcul construirea unor strategii benefice pentru viitorul vostru în această arie.

Pești

În timpul săptămânii vă bucurați de o amplificare a abundenței armoniei și dragostei într-o relație apropiată sau poate fi vorba de o relație din familie, de prietenie sau din familie. Devine mai eficientă abilitatea voastră de a vă exprima gândurile, ideile și sentimentele și de a atrage persoanele și circumstanțele potrivite pentru voi.

Spre finalul săptămânii, vi se oferă o energie pozitivă în aria personală și a tot ceea ce ține de individualitatea voastră. Este o perioadă excelentă de a vă consolida planurile și idealurile pe care le aveți și de a reflecta la modurile în care vă doriți să vă continuați viața bazându-vă pe ceea ce vă spune inima, intuiția și rațiunea.

Sursa: horoscopulzilei.net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Psiholog: Începe să trăiești pentru tine, nu mai încerca să-i mulțumești pe alții

Problema cu care ne confruntam atunci cand incercam sa multumim pe toata lumea este ca, ...