Horoscopul zilei 1 octombrie 2019

Horoscopul zilei 1 octombrie 2019. Nou început pentru Capricorn

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 1 octombrie 2019. Vine un nou început pentru Capricorn, Racii sunt temători, Leii au parte de căutări și răspunsuri. Ce anunță horoscopul de marți pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 1 octombrie 2019 Berbec

Sete ta de a te realiza și de a fi recunoscut. Asta te-a orbit îndepărtându-te esența situației în care te afli, și te-a făcut să crezi într-un miraj. Probabil că și circumstanțele te-au ținut departe de a vedea clar ce se întâmplă.

Horscopul zilnic vine cu un avertisment demn de a fi luat în seamă. Acceptă situația prezența și ai încredere în semnalele corpului tău, care te ghidează cu precizie, și vezi realitatea din jur așa cum este ea.

Horoscop zilnic: 1 octombrie 2019 Taur

Iertare și concidențe. Coincidențe semnificative îți apar în cale, în această perioadă, aducând cu ele motive de a spera la rezultatele pozitive.

De asemenea, ai încredere și acordă atenție tiparelor pe care le vezi că joacă un anumit rol în viața ta, căci ele îți pot indică unde este sursă “problemei”. În orice situație, iertarea e primul pas.

Horoscop zilnic: 1 octombrie 2019 Gemeni

Lume materială. E momentul potrivit să te uiți cu mare atenție la puternică ta preocupare în ceea ce privește lumea materială. Ai devenit hipnotizat de lumea materială și crezi că ea e tot ce contează. Acordă însă o mai mare atenție dorințelor tale, căci la final s-ar putea să nu vrei să plătești prețul, pentru a păstra ce ai primit.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 1 octombrie 2019 Rac

Teamă. Prea multă autocritică și înfierarea așa ziselor defecte de caracter duc la scăderea stimei de șine și a încrederii în propria ta persoană.

Tot ceea ce ești azi, nu este altceva decât un aspect al naturii tale, care a evoluat, ca răspuns la dificultățile întâlnite în viață. Adevărată valoare, puterea și lumina le găsești în iertare, recunoștință și smerenie.

Horoscop zilnic: 1 octombrie 2019 Leu

Căutări și răspunsuri. În aceste zile, gândurile ți se tot îndreaptă către unele evenimente care au avut loc în viața ta. Acum, însă, ai abilitatea de a vedea clar cum, pe parcursul existenței tale, ignoranța s-a transformat în înțelepciune.

Renunță la a caută răspunsurile în afară ta, și bazează-te mai mult pe intuiție. E posibil, dacă ceri, să primești anumite mesaje, care te pot lămuri asupra unui subiect important, pentru ține în acest moment.

Horoscop zilnic: 1 octombrie 2019 Fecioară

Reechilibrare. E timpul să-ți restabilești echilibrul energetic, astfel că, în zilele care urmează, acordă o mai mare atenție acțiunilor pe care le întreprinzi.

E posibil că unele dintre ele să devină “incendiare”, scânteia fiind, în acest caz, agresivitatea. Încetinește ritmul și nu mai fi atât de nerăbdător să îți atingi țelurile și stai departe de ambițiile nestăvilite ale altora, și ascultă-ți intuiția, care îți semnalează ori de câte ori te afli în pericol.

Horoscop zilnic: 1 octombrie 2019 Balanță

Oportunități. O dietă echilibrată, exercițiile fizice sau doar un masaj de relaxare, pot face minuni, acum când încercarea de a ține toate lucrurile din jurul tău sub control este neproductiva și obositoare.

S-ar putea să pierzi unele oportunități importante, dacă insiști în a fi încăpățânat. E timpul să accepți ajutorul de care ai nevoie, căci altfel nu îți vei putea atinge toate scopurile propuse.

Horoscop zilnic: 1 octombrie 2019 Scorpion

Pasiuni. E momentul oportun să îți reamintești de pasiunile tale și de visele pe care le-ai lăsat și să nu renunți la ele. Chiar dacă starea pe care o ai acum nu este tocmai plăcută, lupta cu tine sau cu ceilalți nu îți aduce nici o satisfacție sau schimbare. Concentrează-te asupra propriei persoane și lasă totul să curgă de la sine.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 1 octombrie 2019 Săgetător

Vise mărețe. Energia cu care îți încarci dorințele acționează precum un magnet, iar ceea ce primești în schimb are aceeași vibrație. Permite, cu bucurie și recunoștință, ca realitatea să se schimbe împlinindu-ți cele mai mărețe vise. Toate lucrurile sunt posibile acum, iar tu doar trebuie să le lași să între în viață ta, cu ușurință. Ești protejat de Divinitate!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 1 octombrie 2019 Capricorn

Capricornii pășesc către o nouă etapă. În sfârșit primesc vestea unui succes mult așteptat și a unui nou început. Pașii le sunt ghidați, iar ei doar trebuie să se lase inspirați. Începeți să percepeți cu ușurință modul în care își manifestă realitatea, iar drumul potrivit vi se dezvăluie. După muncă, și răsplată!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 1 octombrie 2019 Vărsător

Renunțare. Este posibil că unele evenimente să-ți dea viață peste cap și să te facă să te simți amețit sau confuz. Renunță la oamenii, comportamentele sau condițiile care nu îți fac bine.

Vei fi foarte recunoscător când echilibrul este restabilit, și ieși din acest vârtej cu fruntea sus, deoecere judecățile de valoare la adresa ta și scăderea încrederii în sine nu te ajută deloc în această situație. Nu acorda atenție cârcotașilor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 1 octombrie 2019 Pești

Introspecție. Această perioadă este potrivită pentru o introspecție mai profundă în adâncul ființei tale. Îți dorești să devii special, diferit de ceilalți, sau mai bun decât sunt ei?

Provocarea este de a accepta un dar sub formă unei noi percepții asupra bogăției și ambiției. Rămâi centrat în interiorul tău, așa vei deveni o versiune mai bună a ta.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...