Horoscopul zilei – 24 august 2022

Va fi destul de emoționant în această zi, Luna ramanand in continuare in senul Rac.  În orice circumstanțe care se dezvoltă în această zi, se va simți tensiune emoțională și intensitate a pasiunilor. Acesta este un moment bun pentru începerea oricărei acțiuni active, precum și pentru luarea deciziilor importante. Acum veți avea tendința să luați decizii finale și irevocabile.

Prima jumătate a zilei va fi mai activă. În această perioadă puteți face multe într-un timp scurt și veți da dovadă mai des de curaj și altruism. Iar seara vă aduce o dispoziție mai romantică și mai liniștită, permițând să vă relaxați. Acest moment poate fi dedicat ascultării muzicii de bună calitate, vizitării unui teatru, muzeu sau unei galerii de artă.

Taurii sunt foarte tandri cu partenerii lor, Racii își răsfață copiii, Fecioarele performează la locul de muncă, în timp ce Scorpionii și Capricornii sunt generoși cu cei dragi.

BERBEC

Soarele este inca in armonie cu  cu semnul vostru, dragi nativi Berbec! Așa că sunteți, probabil, plăcut cocoțați pe un nor mic cu partenerul vostru. Cuplurile sunt favorizate, totul este permis. Nu uitați să vorbiți împreună despre propriile voastre planuri de viitor, înainte de a le destăinui prietenilor!

La serviciu v-ați dori ca lucrurile să meargă mult mai repede și mai ales să fie făcute bine. Această armonie astrală este cu siguranță favorabilă pentru cei ce lucrați în diferite domenii care necesită fler și creativitate, arta, comerțul și afacerile fiind, deci, sectoare privilegiate.

Se anunță o atmosferă bună și acasă, cu prietenii sau dacă vizitați câteva rude pentru a împărtăși un moment plăcut, de exemplu. Veți putea lua în considerare proiecte comune sau activități noi. Oricum, perioada va fi liniștită și plăcută.

TAUR

Semnul vostru este prin definiție un semn de sensibilitate, dragi nativi Taur! În această miercuri, această sensibilitate va fi exacerbată în mod pozitiv de acest context astral  cu Luna inca in semnul Racului. Veți avea grijă de partenerul vostru, căruia îi veți acorda toată atenția și îi veți dărui toată tandrețea voastră.

Perioada este deosebit de favorabilă pentru a-i inspira pe cei care lucrează în domeniul social sau în artă. Oricum, toți veți beneficia de intuiții sigure care să vă ghideze în activitățile cotidiene. Empatia voastră va fi observată și lăudată de colegii sau colaboratorii voștri.

Sunteți deschiși față de cei apropiați. Îi susțineți, indiferent de alegerile lor. Ei vă apreciază și vă vor întoarce afecțiunea în schimb. Locuința voastră este scăldată de seninătate, tandrețe și blândețe. La fel cu prietenii.

GEMENI

Luna este in semnul vecin vostru, dragi nativi Gemeni! Cei care sunteți într-o relație, știți cum să vorbiți cu partenerul despre emoțiile și sentimentele voastre. Știți să renunțați din când în când și veți descoperi că așa vă simțiți mult mai bine.

Contextul astral indică faptul că unele schimbări profesionale ar putea fi benefice. De asemenea, colegii voștri vor performa cu siguranță mai bine dacă se simt sprijiniți în munca lor.

În familie veți putea avea unele probleme, mai ales dacă aveți copii mai mari. Ei pot exprima adesea nevoia de independență, chiar dacă au nevoie de voi. Comunicarea atentă vă poate permite să vorbiți cu ei și să le destăinuiți din experiența voastră, astfel încât să vă considere și prieteni, nu numai părinți.

RAC

În general, dragi nativi Rac, veți fi favorizați de armonia Lunii cu semnul vostru! Acesta vă încurajează să aduceți în discuție acele detalii care vă deranjează și asta e grozav. Relația voastră se va îmbunătăți dacă faceți asta. Dar aveți grijă să nu fiți prea critici cu el!

La serviciu veți avea încredere în voi. Veți fi eficienți și moralul vostru este mai bun. Atenție însă, un exces de încredere poate duce la a nu mai putea considera situația așa cum ar trebui!

Deseară veți avea chef să dedicați mai mult timp celor din jur. Vor fi o mulțime de activități de făcut cu copiii! Pe scurt, această armonie astrală vă ajută să vă distrați bine cu familia, dar și în cercul vostru de prieteni.

LEU

Micile tensiuni care apar între voi, dragi nativi Leu, și persoana pe care o iubiți ar putea fi ușor dezamorsate, dacă încetați să priviți toate lucrurile la valoarea lor nominală! Încercați să râdeți cu ceilalți, în loc să vă urcați pe piedestalul vostru înalt! Partenerul vostru nu este neapărat responsabil pentru tot ceea ce vă enervează.

Dacă ceva vă deranjează la serviciu sau începe serios să vă enerveze, cu siguranță veți îndrepta lucrurile, chiar veți trânti ușa, dacă este cazul. Feriți-vă de gesturile impulsive și nu faceți greșeli pe care le-ați regreta!

Nu vă lipsește energia necesară pentru a vă îndeplini misiunile. Astrele vă sfătuiesc să vă interesați de tehnicile de relaxare, pentru a vă decomprima puțin. Veți fi mult mai eficienți cu o minte calmă și odihnită.

FECIOARĂ

Soarele este in  semnul vostru, dragi nativi Fecioară! Cei aflați într-o relație veți avea aceeași viziune asupra lucrurilor cu partenerul vostru, iar chiar și cele mai accentuate diferende își vor găsi soluțiile. Profitați de acest moment oarecum excepțional!

La locul de muncă, meticulozitatea și atenția la detalii vor fi cuvintele voastre cheie. Sub influența acestei armonii, capacitățile voastre se vor multiplica, ceea ce nu poate decât să-i încânte pe toți cei care lucrează cu voi. Chiar și la sarcinile voastre cele mai delicate, veți fi foarte eficienți.

Pentru o sănătate bună, astrele vă sfătuiesc să fiți deosebit de vigilenți, mai ales dacă țineți o dietă strictă pentru nevoile siluetei voastre. Motivația și determinarea voastră vor da roade în cele din urmă, așa că perseverați!

BALANȚĂ

Uranus în armonie cu semnul vostru ar putea să vă dea un mic impuls, dragi nativi Balanță, dacă chiar vreți să faceți lucruri în viața voastră! Veți avea curajul să vă spuneți părerea, ceea ce cu siguranță va fi în avantajul vostru. Indiferent dacă sunteți într-o relație sau singuri, declarațiile voastre își vor face micul efect. Niciodată nu este prea târziu să faceți bine!

La serviciu veți fi foarte motivați. Spiritul vostru de sinteză va fi, de asemenea, sporit, ceea ce vă va deosebi de colegii voștri. Oricum, o zi pozitivă în ceea ce privește profesia.

Indiferent de starea voastră actuală, Luna din Rac poate crea o stare de supraexcitare ce v-ar putea face să adormiți greu. Mergeți la culcare relativ devreme, dacă aveți nevoie de orele obișnuite de somn!

SCORPION

Configurație planetară minunată pe cerul vostru astral, dragi nativi Scorpion! Va fi mult mai ușor să trăiți cu voi decât în ​​ultima vreme. Dacă sunteți într-o relație, ar trebui să vă priviți partenerul într-o lumină nouă și să-i oferiți cadourile pe care le merită.

La serviciu va trebui să vă simțiți inspirați. Sunteți foarte imaginativi și veți dori să vă revoluționați mediul de lucru. Este bine, dar luați-o treptat! Oamenilor nu le place schimbarea și trebuie să țineți cont de asta, mai ales în modul în care faceți reclamă la lucruri. Fiți mai subtili!

Vă place să aveți grijă de aspectul vostru, iar în această zi veți dori să faceți schimbări importante. Fiți măsurați și prezentați lucrurile celor din jur într-o manieră calmă, fără a dezvălui totul deodată!

SĂGETĂTOR

Contextul astral poate vesti o oarecare tensiune în relația voastră, dragi nativi Săgetător! Va fi necesar să ridicați întrebările legate de viitor și să discutați calm cu partenerul, pentru a elimina anumite ambiguități. Oricum, nu exagerați și încercați să înțelegeți și părerea celorlalți!

La locul de muncă, va trebui să vă adaptați la câteva schimbări în programul vostru. Concediul medical al unui coleg vă poate prelungi ziua, i pofida faptului ca voiaiti sa va bucurati de ultimelel zile de vara.  Adaptați-vă și profitați de situație! Acum ar putea fi un moment bun pentru a arăta ce puteți face. Transformaț negativul în pozitiv!

Grijile voastre vor ajunge să vă tulbure și veți ajunge să revopsiți totul în negru. Relativizați lucrurile, ieri a dispărut, mâine nu este încă! Bucurați-vă de prezent, discutați cu partenerul vostru! Mâine va fi o altă zi.

CAPRICORN

Luna este în Rac,  dragi nativi Capricorn, ceea ce este o veste destul de bună pentru voi! Sensibilitatea voastră legendară va fi amplificată acum, iar cei aflați într-un cuplu vor acționa cu înțelegere și generozitate față de partenerul lor.

La locul de muncă, imaginația voastră se va înmulți de zece ori și veți avea inspirația necesară pentru a vă realiza proiectele sau a-i însoți pe alții cu răbdare și bunătate. Pentru toți, intuiția va fi un cuvânt cheie pentru această zi.

Dacă sunteți deranjați de o boală ușoară în acest moment, contextul astral este ideal pentru a începe un tratament eficient. În caz contrar, veți fi protejați, iar sănătatea voastră va fi păstrată. Profitați de acest aspect planetar benefic pentru a vă reîncărca bateriile!

VĂRSĂTOR

Si Uranus  este armonic cu semnul vostru, dragi nativi Vărsător! Miercurea aceasta, poate veți reflecta asupra sensului și beneficiilor pe care vi le pot aduce concesiile în cuplu. Veți deveni conștienți de calmul care domnește atunci când sunteți mai toleranți.

La locul de muncă, un gust de reînnoire se anunță sub acest context astral. Chiar dacă doriți ca lucrurile să meargă cât mai bine, nu vă veți putea abține să nu vă întrebați despre ipoteza schimbării drumului vostru profesional. Evident, toate acestea necesită reflecție.

În această zi, observarea vieții în general vă va determina să luați decizii corecte cu privire la silueta voastră. Ceea ce vreți, este să vă mențineți în formă, sau să o recuperați. Pentru aceasta, veți adopta anumite măsuri disciplinare, alimentația, de exemplu.

PEȘTI

Știi ce se spune, dragi nativi Pești, prea multe emoții reprimate dăunează înțelegerii în relațiile de cuplu! Împreună cu partenerul vostru, încercați să fiți mai autentici, vorbiți cu el despre orice vreți, fără să vă mușcați limba. El este acolo pentru a împărtăși totul, nu?

La locul de muncă pot avea loc schimbări enervante, demisia unui coleg, sosirea bruscă a unuia nou, boală, accident, furt, grevă… cine știe!

Daca în ultimul timp , datorita verii si concediului, v-ați răsfățat în excese de tot felul, corpul vostru poate să funcționeze încet. Ei bine, să știți că sunteți sub astrele potrivite pentru a începe o cură de detoxifiere! Puteți cere sfatul unui farmacist. Între timp, beți multe lichide pentru a elimina toxinele. Detașați-vă de rutină și începeți prin a avea grijă de voi!

Loading...
x

Check Also

Horoscop 14 ianuarie, cu Neti Sandu

Gemenii primesc bani, iar Scorpionii se gândesc la afaceri O să ne facem program de ...