Horoscopul zilei 29 septembrie 2019

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019. Vărsătorul are de calculat bani și de făcut economii

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 – Pentru Vărsător astrele prevăd o zi în care stă cu gândul la bani. Gemenii au parte de susținerea familie, iar Leul are câteva percepții eronate.  Află horoscopul zilei din 29 septembrie 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Berbec

Finalul săptămânii îți aduce chef de a munci că și cum ai fi în plină săptămâna de lucru. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul îți este obosit și riști să îți compromiți muncă. Mănâncă sănătos, hidratează-te suficient și folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale.  

Horoscop zilnic:  29 septembrie 2019 Taur

Se întrezăresc petreceri sau ieșiri în lume alături de cei dragi. Persoană iubită sau copiii îți pot creă neplăceri, însă ai răbdare și stai de vorba cu ei, pentru a vedea care le sunt nemulțumirile. Se pare că investești mulți bani și timp într-un hobby sau în diverse distracții, iar cei apropiați încep să îți ceară socoteală. 

Horoscop zilnic: 29 septembrie 2019 Gemeni

Treburile gospodărești le poți face ușor și cu spor la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru a face planuri mărete vizavi de spațiul în care locuiești, cum ar fi îmbunătățiri sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale deosebite. Membrii familiei te susțin, însă deocamdată se pare că relațiile dintre voi sunt tensionate și contradictorii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Rac

Se conturează zile cu mai multe drumuri pe distante scurte, fie într-o delegație de la serviciu, fie este nevoie să mergi în vizită la rude sau prieteni apropiați. Fii prudent la drum, dar și la discuții. Gândirea și comunicarea îți sunt subiective și cu greu îți aduni ideile.  

Horoscop zilnic: 29 septembrie 2019 Leu

Apăr cheltuieli pentru cele necesare traiului zilnic. Ai putea fi nemulțumit vizavi de veniturile tale din muncă pe care o desfășori la un serviciu, însă deocamdată ai o percepție eronată. Este adevărat că muncești mult, ești constincios, însă ai răbdare că la momentul potrivit va veni și plată corectă. 

Horoscop zilnic: 29 septembrie 2019 Fecioară

Sâmbătă ești foarte energic și dornic de a te implică în mai multe treburi deodată. Ar fi bine să te rezumi doar la ale tale, deoarece riști să-i deranjezi pe ceilalți. Sunt momente favorabile pentru a-ți programă o dietă de sezon, pentru a-ți aranjă garderobă de toamnă și pentru tratamente de îngrijire corporală.  

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Balanță

La finalul acestei săptămâni ar fi bine să lași grijile deoparte, să te odihnești și să stai printre oameni dragi sufletului tău. Sănătatea este deficitara, în special pe segmentele sistemului digestiv. O discuție de taină cu cineva din familie te poate ajută să îți descarci sufletul.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Scorpion

Finalul acestei săptămâni anunța întâlniri și dialoguri cu prietenii. De ceva vreme gustul dulce-amar predomina în aceste tipuri de relații, așa încât fii prudent. Îndemnul astrelor este de a te debarasa de persoanele care s-au dovedit a fi false în ultimul timp. Sunt momente bune de a analiză cine îți este cu adevărat prieten și susținător. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Săgetător

Zilele weekend-ului îți aduc evenimente cu multă lume, în special cu persoane oficiale, șefi, reprezentanți ai unor instituții oficiale. Fii prudent și controlează-ți reacțiile, pentru că ești combativ și pus pe discursuri lungi. Sunt posibile reproșuri vizavi de modul în care îți îndeplinești sarcinile socio-profesionale. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Capricorn

 La sfârșitul acestei săptămâni sunt momente bune pentru studiu, lecturi spirituale, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film. S-ar putea că în orele dimineții de sâmbătă să te simți obosit, însă ai răbdare, dozează-ți eforturile și rezervă-ți momente de odihnă și chiar singurătate.

Horoscop zilnic: 29 septembrie 2019 Vărsător

Ar fi bine că în zilele acestui weekend să îți verifici atent bugetul veniturilor și cheltuielilor. S-ar putea să descoperi că ai facturi, taxe sau alte datorii restanțe sau achitate parțial. Drămuieste-ți banii, astfel încât să plătești totul la timp. Sunt posibile altercații cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri legate de administrarea unor bunuri sau a unor bani 

Horoscop zilnic: 29 septembrie 2019 Pești

Sâmbătă se pare că se vor iscă disensiuni în relațiile parteneriale. Totul depinde de ține, respectiv de atitudinea pe care o ai vizavi de partenerul de viață sau vizavi de colaboratori. Activitățile profesionale te preocupa mai mult și astfel nu mai poți fi foarte atent la nevoile partenerului de viață sau la planurile voastre comune.

Sursa: https://horoscopulzilei.net

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...