Horoscopul zilei de 12 August 2019

Horoscopul zilei de 12 August 2019 – Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile socio-profesionale. Sunt posibile discutii tensionate cu sefii sau cu autoritatile, de aceea fii prudent.

Faptul ca acasa in familie este o perioada încărcată, cu multe treburi si aranjamente gospodaresti, iti va diminua serios activitatea profesionala. Imaginea ta in ochii lumii poate avea de suferit. Dozeaza-ti eforturile, astfel incat sa faci fata si indatoririlor de la locul de munca.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se anunta vesti despre si din strainatate. Exista nemultumiri si neintelegeri vizavi de calatorii si relatii cu persoanele aflate departe de granitele tarii. Pe de alta parte, bine ar fi sa-ti indrepti atentia si eforturile catre pregatirea profesionala.

Este o perioada favorabila imbogatirii bagajului educational, fie prin parcurgerea unor programe de formare personala si profesionala, fie prin participarea la examene, probe sau interviuri. Ordoneaza-ti prioritatile!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua este propice evaluarii plasamentelor financiare si analizarii bugetului de venituri si cheltuieli. Se pare ca ai restante la achitarea facturilor, taxelor sau altor tipturi de datorii, aspecte cu care te poti confrunta frecvent deocamdata.

Fii prudent, tine o evidenta stricta a cheltuielilor si evita investiile incerte, alaturi de oameni putin cunoscuti. Dupa-amiaza iti vei schimba registrul prioritatilor si iti vei indrepta gandurile catre subiecte si discipline neconventionale.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Astazi este posibil ca partenerul de viata, de afaceri si colaboratorii sa capete o importanta deosebita pentru tine. Esti nemultumit de evenimentele petrecute in segmentul relatiilor parteneriale, insa cu putin efort si bunavointa poti depasi orice neplacere.

Este bine sa fii pregatit pentru schimbari majore, in special in ceea ce priveste relatiile si contractele socio-profesionale. Unele se pot destrama cat ai clipi, altele se pot reconfigura.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Relatiile de munca te preocupa in mod special. Ai dori sa faci mai multe la serviciu, insa colegii si sefii iti pun bete in roate. Selecteaza-ti prioritatile, ocupa-te doar de indatoririle tale si evita provocarile celorlalti.

O discutie de taina cu cineva din domeniul profesional iti poate oferi sfaturi si solutii bune pentru activitatea pe care o desfasori. Prudență la sanatatea aparatului osos si digestiv, pentru ca exista riscul de accentuare a unor afectiuni!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Dorinta de a-ti pune in valoare talentele native este la cote inalte. Posibil sa fi neglijat in ultimul timp hobby-urile, asa incat astazi este bine să-ți indrepti atentia si eforturile catre unul drag sufletului tau. Acorda o atentie mai mare activitatilor sociale.

Persoana iubita sau copiii se pot indeparta de tine, iti pot spune lucruri neplacute, insa poate pe undeva au dreptate. Gandeste-te pe indelete le cele auzite si vezi unde poti sa aplici corectiile necesare.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Familia si problemele ei devin prioritare astazi. Recomandabil este sa petreci mai mult timp cu membrii acesteia si sa tii cont de nevoile sau doleantele fiecaruia.

Starile tale de spirit pot fluctua mult, pentru ca nostalgia trecutului si dorul de confortul si siguranta copilariei vor fi prezente. Controleaza-ti reactiile si ostoiește-ți pofta de joaca prin activitati recreative alaturi de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Mentalul iti poate juca feste, asa incat fii prudent la ganduri, vorbe si fapte. Emotivitatea va fi la cote inalte si de aici si reactiile tale vizavi de problemelor celor apropiati pot fi contradictorii.

Rudele si prietenii apropiati iti vor cere ajutorul, fie in chestiuni materiale, fie vor sfaturi de la tine. Evita eforturile fizice si mentale mari. Dupa-amiaza s-ar putea sa pleci intr-o calatorie scurta sau poti face planuri in acest sens.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se anunta schimbari legate de castigurile tale din activitatea desfasurata la un serviciu. Exista si varianta sa primesti bani, favoruri sau cadouri, insa sunt minore si nu se intrezaresc altele.

Deocamdata se pare ca ai noroc si deschidere la banii si bunurile altora, in special cele ale partenerului de viata. Evita cheltuielile nefondate si ai grija sa iti achiti la timp facturile si datoriile de orice fel.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Esti vedeta weekend-ului, deoarece energia astrală te pune în lumina reflectoarelor. Provocarea momentului consta in a-ti modifica personalitatea si modul de relationare cu ceilalti.

Dozeaza-ti eforturile, controleaza-ti reactiile pentru ca energia astrala te va obosi mult. Fii discret, rezerva-ti momente de singuratate si croiește-ți in taină planuri noi. Ceilalti nu iti pot intelege starile si cu greu se poate ajunge la un consens intre voi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se pare ca astazi te vei cufunda in visare si cu greu poti fi scos din ale tale. Sentimentul de melancolie care te incearca astazi se datoreaza unor alegeri gresite facute mai demult si care te-au adus in situatii neplacute, in special la serviciu.

Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului osos si digestiv, de aceea fii prudent. Linisteste-ti sufletul prin detasare de cotidian, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Contextul astral de astazi te predipune la schimbarea țelurilor si atitudinii in fata provocarilor vietii. S-ar putea sa devii mai atent la nevoile si activitatile comunității sociale din care faci parte.

Prieteni si sustinatori nu prea ai. Recomandabil este sa analizezi pe indelete obiectivele grupurilor carora vrei să li te alături, pentru ca exista riscul unor dezamagiri. De retinut ca foarte usor poti confunda o relatie de prietenie cu una sentimentala.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...