Horoscopul zilei de 2 August

Horoscopul zilei de 2 August 2019. Planuri de viitor, o şansă uriaşă şi prieteni falşi

Horoscopul zilnic din 2 august 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Zodia Sogetător o să treacă prin emoții copleșitoare, iar Zodia Gemeni este chinuită de amintirile trecutului.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Berbec

Munceşti cu sârg, convins că rezultatele proiectului pe care îl ridici pas cu pas depind numai de eforturile depuse de tine.

Nimic nu ţi se oferă de-a gata pe tavă, e nevoie de efort, de timp investit, de energie consumată, dar norocul tău e că ai toate aceste resurse la dispoziţie pentru a le canaliza cu succes spre scopul propus.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Taur

Mintea ta este cheia tuturor problemelor tale astăzi. Îți vin idei pe bandă rulantă. De fapt, stai excepţional la capitolul asociaţii de idei, pentru că fiecare idee naşte alta şi alta şi tot aşa, încât această zi ar fi excelentă dacă ai folosi-o în acest scop: pentru strategii, pentru proiecte la nivel teoretic, pentru a găsi soluţii inteligente, pentru că mintea ta merge brici!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Gemeni

Un eveniment din trecut îți chinuie mintea, conștiința ta este încărcată. Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate feţele în ton fatalist. Se vede că eşti puternic influenţat de cineva din anturaj care îţi prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Rac

Fă un efort să-ţi păstrezi atitudinea pozitivă în ciuda tratamentelor incorecte din partea celor din faţa ta, care uită de prietenie, şi de bune maniere, doar pentru a-şi impune propriile dorinţe.

O să înțelegi în această zi, mai bine ca niciodată, cine îți este prieten și cine nu. Din păcate o să ai anumite surprize neplăcute din partea persoanelor la care te aștepți cel mai puțin.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Leu

Nu poţi fi doar tu, întotdeauna, conducătorul unei acţiuni, ci mai trebuie să te supui şi ordinelor altuia, dar cel care îţi spune azi ce trebuie să faci are interese similare cu ale tale şi îţi seamănă în mare măsură.

Îl poţi asculta şi urma cu încredere. Într-o zi o să vină și rândul tău să fii la conducere, dar asta o să mai dureze destul de mult. Răbdare și muncă multă!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Fecioară

Ai grijă la atitudinea agresivă pe care o adopţi astăzi, pentru că, deşi pe tine te ajută să-ţi atingi scopurile, s-ar putea să-l deranjeze pe altul.

Cineva are de suferit din cauza nervilor tăi, a tonului ridicat, a ambiţiilor pe care le urmezi, de aceea trebuie să cântăreşti cu atenţie câtă energie investeşti în planul în care te implici

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Balanță

Ai la dispoziţie nişte bani, dar după ce îi vei cheltui, nu vei mai rămâne cu nimic din această sumă considerabilă. Este momentul să te gândești serios la un credit pe termen mediu sau lung.

Pentru o zi o să îți canalizezi toată atenția ta asupra banilor, iar de data asta îți permiți să te gândești că banii aduc fericirea. Încearcă totuși să nu-i neglijezi pe cei dragi pentru bani.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Scorpion

Ai nevoie de linişte, de calm, de odihnă cât mai multă! Dacă vei renunţa la muncă, de orice natură ar fi ea, vei vedea că mintea ta se limpezeşte, că inima se linişteşte, şi în final starea de bine se va reflecta în tot organismul.

O să fii surprins de cât de simplu și la îndemână este să te relaxezi complet. Timpul petrecut în compania unei persoane dragi va fi un timp investit perfect.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Săgetător

Emoțiile tale ajung vineri la cele mai înalte cote. Dai în clocot și ești conștient că asta este extrem de vizibil în fața tuturor. Ceva te trage înainte și altceva te trage înapoi, pentru că momentan nu ești pregătit sufletește pentru așa ceva. ntuziasmul zilei e imens, energia la cote maxime, doar inima e slabă şi nu te susţine în demersurile curajoase spre care ai vrea să porneşti. Ba poţi, deci şi tu, inimă, hai!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Capricorn

Pentru a porni în noua direcție la care visezi este important să privești foarte clar pașii parcurși anterior și să fii contint de ce poți, cât poți și ce faci.

Nu e în avantajul tău nici să te crezi mai puternic decât eşti, dar nici invers, să-ţi găseşti doar slăbiciuni şi defecte. Dacă singur nu te poţi aprecia, priveşte-te prin ochii altora: oare ei cum te văd?

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Vărsător

Pentru a ajunge acolo unde îți dorești trebuie să faci ceva pentru asta, nimic nu pică din cer. Dacă aștepți un miracol este cea mai nepotrivită alegere pe care o poți face în acest moment.

Poate eşti într-o pasă plictisită, decepţionată, în care ţi-ai pierdut încrederea şi interesul faţă de acel vis, dar dacă iei taurul de coarne şi treci la acţiune, vei vedea că visul tău începe să se contureze din ce în ce mai clar.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 2 august 2019 Pești

Ți se deschid noi provocări pe care trebuie să le cântărești cu mare atenție și să fii sincer în ceea ce privește resursele tale.

Ai curaj, ieși în față și arată tuturor că se poate și că nimic nu este atât de greu pe cât pare, nimic nu e atât de trist încât să merite să-ţi torni cenuşă în cap, şi prin această atitudine atât de luminoasă, poţi trage şi pe alţii după tine, în sus.

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...