Horoscopul zilei de 30 Septembrie 2019. Bani și bunuri pentru Fecioară

Horoscopul zilnic din 30 septembrie aduce vești noi despre fiecare zodie. Relații parteneriale tensionate pentru Bernec, altercații pentru Gemeni, bani și bunuri pentru Fecioară. Ce anunță horoscopul zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Berbec

Relații parteneriale tensionate. Ar fi bine să îți pui ordine în aceste segment de viață și activitate. Renunță la colaborarile sau la partenerii care nu îți mai sunt pe plac și orientează-te către persoane mai potrivite ție în această etapă de viață.

Tensiuni există și în cadrul relației cu partenerul de viață. Persoanele de sex opus îți pun multe bețe în roate, iar dacă acasă cu partenerul de viață ai discuții aprinse, de la aceste persoane ți se trage. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Taur 

Atenție la sănătate. Începutul săptămânii anunța multă treabă la serviciu. Colegii te solicita pentru diverse activități profesionale, însă în daună celor pe care le ai tu de îndeplinit. Ocupă-te doar de ale tale. Sănătatea este șubredă pe segmentele aparatului renal, de aceea dozează-ți eforturile.

Nu se recomanda consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale pe cât posibil. Rezervă-ți momente de odihnă și folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Gemeni 

Altercații. Relațiile sentimentale îți captează toată atenția astăzi. Sunt posibile altercații cu persoană iubită sau cu copiii, fie pe temă banilor și bunurilor administrate în comun, fie datorită implicării tale în activitățile profesionale.

Este bine să acorzi timp și resurse suficiențe și pentru cei dragi. Altfel, aceștia se vor înstrăina de ține foarte ușor. După-amiază este favorabilă activităților recreative sau unui hobby. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Rac

Prudență. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de treburile casei și de nevoile membrilor familiei sau ale unor rude apropiate. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că te implici prea mult în treburile rudelor, în treburile de la serviciu și prea puțin în activitățile comune cu acesta.

Fii prudent și ține cont de reproșurile celorlalți. Traversăm o perioadă bună, în care planurile tale legate de casă sau de patrimoniu familial pot prinde contur.

 

 Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Leu 

Drumuri. Întreagă zi ești tentat să dai replică oricui pentru orice. Mentalul îți este bulversat, de aceea controlează-ți stările. Evită semnarea documentelor, discuțiile importante și deciziile majore. Relațiile cu cei apropiați apropiați sunt dinamice.

Foarte ușor se pot destrăma relațiile vechi, însă de unele chiar ar fi bine să de detașezi definitiv. Ziua îți mai poate aduce și multe drumuri pe distante scurte în scopuri diverse. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Fecioară 

Bani sau bunuri. Debutul săptămânii îți aduce în atenție câștigurile din muncă desfăsurată la serviciu. Este posibil să primești bani sau bunuri. Cu toate că este vorba despre plată muncii depuse de tine, există voci printre colegi care îți contestă meritele.

Evită să asculți, deocamdată, sfaturile sau îndemnurile prietenilor sau protectorilor. Bazează-te doar pe intuiția ta și ascultă-ți mai mult sufletul. După-amiază, ar fi bine să te întâlnești cu membrii familiei. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Balanță

Provocări. Este o zi cu stări contradictorii. Începi ziua în forță, cu o mare dorință de a rezolvă toate treburile odată, însă pe măsură ce orele se scurg acest elan se diminuează vizibil. Stăpânește-ți emoțiile și fii prudent în relațiile cu ceilalți.

Pot apărea provocări din partea prietenilor sau rudelor. Detașează-te de problemele celorlalți. Rezervă-ți după-amiază pentru răsfăt, fie la un salon de masaj, fie la un tratament cosmetic sau la coafor. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Scorpion 

Nemulțumiri. Minunată zi pentru introspecție și dialog interior. Sunt momente favorabile pentru o analiză serioasă vizavi de toate evenimentele din viață ta.

Nemulțumirile majore sunt legate de veniturile obținute la un loc de muncă, dar și de banii pe care îi ai la dispoziție împreună cu un partener de viață sau un colaborator. Organismul îți este obosit, putându-se accentuă afecțiunile mai vechi sau mai noi. Odihnește-te conștient! 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Săgetător 

Prudență. Efervescența de care dai dovadă va atrage multe priviri asupra ta. Sunt posibile altercații cu prietenii, dar și cu persoanele care te protejează și te susțin în domeniul socio-profesional.

Fii prudent și controlează-ți reacțiile, deoarece riști să strici relații bune. Pe de altă parte, se pare că vin vești bune din partea colaboratorilor sau se deblochează o activitate partenerială mai veche. Cercetează bine situația și decide zilele următoare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Capricorn 

Discuții aprinse. Contextul astral de astăzi te predispune la dialoguri aprinse cu șefii sau cu persoanele oficiale. S-ar putea să fii nevoit să explici modul în care îți îndeplinești îndatoririle de la serviciu.

Energia vitală este minima, așa încât pregătește-ți pledoaria cu atenție, folosind cuvinte puține, dar la obiect. Ți se pot aduce reproșuri mai mult sau mai puțin fondate. După-amiază îți vei găsi liniștea alături de cei dragi.  

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Vărsător 

Studii. Se conturează plecări în străinătate, fie la studii, fie în scop turisitc. Dorul de ducă este la cote mari și ai toate șansele să reușești, deoarece astrele îți favorizează demersurilor în acest sens.

Ajutor important poți primi din partea prietenilor sau a protectorilor. Pot există amănunte deosebite care să îți împiedice planurile. După-amiază, sufletul tău are nevoie de relaxare printr-o activitatea spirituală. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 30 septembrie 2019 Pești 

Cheltuieli. Este o zi bună pentru a-ți achita facturile, taxele sau pentru relaționarea cu instituțiile financiare. Există multă forfotă vizavi de banii și bunurile pe care le ai în comun cu alții, de aceea fii prudent.

Sunt posibile pierderi financiare importante, fie datorită partenerului de viață, fie datorită unor moșteniri sau partaje. Ai mai multă grijă de banii tăi și evită să cheltuiești pe lucruri neimportante. 

Loading...
x

Check Also

Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce ...