Horoscopul zilei de AZI, 8 mai 2019. Zodia care are va face o vizită în cabinetul unui medic

BERBEC
Se poate s-aveţi un examen, să daţi concurs şi să vă dovediţi competențele într-un domeniu – cu descărcare de adrenalină. O să vă ocupaţi şi de maşină, s-o duceţi în servis sau vreţi să vă luaţi alta fie nouă, fie la mâna a doua, în funcţie de câţi bani aveţi sau vă mai luaţi ceva ustensile de uz casnic.

TAUR
Se poate să semnaţi un contract de colaborare şi să vă asiguraţi un venit suplimentar constant. O să faceţi rost de nişte bani în plus şi poate-o să vă ocupaţi şi de voi în perioada care urmează să vă duceţi la un salon de înfrumuseţare, la o sală de sport, la stilist.

GEMENI
E posibil să apară cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să vă cucerească definitiv, cu felul de a fi şi să vă şi căsătoriţi. Apar noutăţi, adevărate provocări şi o să daţi drumul unor proiecte la care visaţi de multă vreme şi o să vă relansaţi în carieră.

RAC
O să vă contacteze cineva care vrea să vă dea ceva de lucru şi se pare c-o să vă intereseze oferta. E posibil să vă treziţi cu un disconfort şi să trebuiască să vă faceţi o programare la medic, să vedeţi ce se-ntâmplă şi cum să-l eliminaţi, să vă puteţi ocupa de toate treburile curente.

LEU
Poate se organizează o ieşire în străinătate şi o să vă convină destinaţia şi poate vă ocupaţi şi voi de cazare, transport. O să v-alegeţi o echipă cu care să realizaţi diverse proiecte şi de serviciu şi personale, ca să vă puneţi în funcţiune nişte resurse pe care nu le-aţi exploatat pân-acum.

FECIOARĂ
O să puteţi legaliza un act şi să recuperaţi nişte bunuri, să vă consolidaţi statutul profesional. Se pare că vi se încredinţează o muncă la care vă pricepeţi şi o să vă fie apreciată ca atare, să luaţi bani şi o să fie un salt în carieră.

BALANŢĂ
O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care o fi trecut peste nişte neînţelegeri pe care le-aţi avut la un moment dat şi o să puteţi continua o relaţie. O să vă găsiţi şi voi perechea de suflet şi să vă întemeiaţi o familie, iar dacă n-aveţi unde să locuiţi aceasta va fi prima problemă pe care-o veţi rezolva.

SCORPION
Poate vă bate gândul să vă aşezaţi la casa voastră, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii şi o să daţi de persoana potrivită. Se poate să negociaţi un contract şi să nu vă hotărâţi imediat să daţi răspunsul şi abia după ce vă consultaţi cu nişte persoane competente o să vă daţi ok-ul.

SĂGETĂTOR
Se poate să recuperaţi o căsnicie, o prietenie la care n-aţi vrea să renunţaţi pentru că sunt valoroase. Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri ca să aveţi rezultate şi mai bune la serviciu şi poate nu-i convingeţi din prima, dar nici nu trebuie să vă lăsaţi păgubaşi.

CAPRICORN
Se poate acutiza o problemă de sănătate dac-o s-o ignoraţi total şi-o să vă coste de-o să vă usture – la portofel. Se poate să daţi o sumă importantă de bani pe ceva pentru casa , ori locuinţă în sine e de achitat, dar pentru asta poate cereţi un credit unei bănci.

VĂRSĂTOR
Poate angajaţi o firmă să vă repare ceva pe-acasă, ori să vă instaleze ca să fie totul funcţional. O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ar pune capăt unui conflict şi v-aţi putea vedea de program, să drămuiţi timpul liber cum se cuvine.

PEŞTI
E posibil să cheltuiţi o sumă mare de bani ca să achitaţi o rată sau o fi o taxă şcolară consistentă, ori plătiţi ceva la notariat. Poate faceţi un tur de orizont să vizionaţi nişte locuinţe în care-aţi vrea să vă mutaţi sau deja aţi arvunit nişte meseriaşi care să vă construiască o casă.

Loading...
x

Check Also

Atunci când te simți singur și părăsit spune acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan

Va aduce iubire și liniște sufletească în viața ta Acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan ...