Încă un gest de omenie făcut de Gigi Becali. Un tânăr în stadiu terminal i-a cerut ajutorul și a primit imediat banii

15 milioane de euro a investit Gigi Becali pentru construirea spitalului în care bolnavii de cancer primesc tratament gratuit.

Totul a început după ce un tânăr care a aflat că suferă de necruțătoarea boală i-a cerut ajutorul. Suferise deja o operație la cap, iar starea lui de sănătate se degrada tot mai mult.

I-a scris o scrisoare lui Becali, în care îi spunea că are 31 de ani și că nu vrea să moară. A primit banii necesari tratamentului chiar în aceeași zi.

După ce s-a aflat că Gigi Becali a investit milioane de euro într-un spital dedicat bolnavilor de cancer, a ieșit la iveală că patronul FCSB a ajutat și un arbitru bihorean.

Este vorba despre Lucian Știube, care la doar 31 de ani, a fost diagnosticat cu cancer, motiv pentru care nici nu mai activează în fobal.

Astfel, după ce a primit un diagnostic crunt, colegii săi s-au mobilizat și au strâns bani pentru a-l ajuta. 

Când au constatat că suma strânsă nu este suficientă, ei l-au contact pe Alexandru Boc, fost vicepreședintele a Ligii Profesionale de Fotbal, bihorean de origine și fost component al naţionalei de fotbal. Acesta i-a îndemnat să scrie o scrisoare către Gigi Becali.

Fără să stea pe gânduri, Boc l-a abordat pe patronul FCSB-ului în 11 februarie, la meciul echipei sale cu Hermannstadt, de pe Arena Naţională, i-a înmânat scrisoarea, iar demersul a fost încununat de succes. După numai două zile, Lucian Știube și primit banii, pe care acum îi folosește la tratament.

“Le-am spus să facă o scrisoare către Gigi şi să pună acolo şi nişte acte doveditoare ale bolii. M-am dus la Gigi în lojă, i-am spus despre ce este vorba şi i-am dat lui Luţu (apropiat al lui Becali – n.r.) plicul respectiv. Spre surprinderea mea, după doar două zile m-a sunat Luţu şi mi-a spus că şeful lui a aprobat.

L-a trimis pe Luţu cu un pachet de bani şi i-a virat arbitrului o sumă importantă în cont. Vă daţi seama reacţia lui Lucian, a părinţilor săi, a colegilor.

Acum face tratament, iar banii primiţi de la Gigi îl ajută foarte mult. Are la cap o operaţie, mai multe nu pot să spun”, a declarat Alexandru Boc, potrivit Cancan.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...