Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, ce reuşită! Unde predă actorie

Gica Hagi este, fără îndoială, un tată extrem de mândru. Dacă băiatul  calcă pe urmele fostului mare fotbalist român, făcând furori la Viitorul, clubul patronat chiar de cel poreclit „Regele”, fiica sa a îmbrățișat o carieră artistică.

Kira Hagi este o actriță de succes. Ce decizie a luat fiica marelui fotbalist

După câțiva ani petrecuți în Statele Unite ale Americii, loc în care de altfel a și deprins tainele actoriei, fiica lui Gheorghe Hagi a luat o decizie care cu siguranță îl va bucura pe antrenorul și patronul Viitorului. Mai concret, Kira își dorește să le împărtășească și altora din experiența acumulată peste Ocean, astfel că va preda un curs conceput special pentru cei mici, dornici de a deveni viitorii mari actori ai țării noastre.

„ Momentul acela cand e randul tau sa dai mai departe! Nu a fost usor sa accept ca sunt adult, sa stiti! 😀Cu mult entuziasm ma pregatesc sa inaugurez DALLESGO KiDS si sa predau cursul de Actorie, dedicat copiilor cu varste intre 10-13 ani.

E un curs in care vom explora universul minunat al actoriei prin jocuri si exercitii care sunt sigura ca ii va ajuta pe copii in toate aspectele vietii lor. Asa cum m-a ajutat si pe mine! ” , este mesajul transmis de Kira Hagi, pe pagina sa de Facebook.

Kira Hagi a studiat actoria în Statele Unite ale Americii

Cred mult in acest fel de dezvoltare personala, altfel nu m-as fi bagat! Si sunt sigura ca o sa ne distram.

Ei pe seama mea si invers! 🤪Programa e pe site si tot acolo e un contact unde puteti cere mai multe detalii. Abia aștept!” , a mai scris Kira pe respectiva rețea de socializare.

Fiica lui Gheorghe Hagi este o actriță talentată, în vârstă de doar 23 de ani, care a ales să-și clădească un drum în Statele Unite ale Americii,unde a absolvit cursurile facultății de Teatru și Film „New York” din Las Vegas.

Instituția este considerată cea mai bună școală de practică în producția de film.

Loading...
x

Check Also

“De ce ma insulți copile, Mă trimiți în pod să zac? Am muncit doar pentru tine…” Respectați-vă părinții cât îi mai aveți

Povestea unui bătrânel