Marii actori romani, UMITILI de un lider politic: Sunteti cersetori?! La munca, pe santier!

Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD a avut o reacție dură după ce actorii au ieșit să protesteze împotriva bugetelor tot mai sărace pentru cultură. Acesta nu a ezitat și i-a trimis „la muncă, pe şantier” pe cei are și-au cerut drepturile printr-o postare pe o rețea de socializare.

Printre actorii care au ținut să iasă în stradă s-au numărat Victor Rebengiuc şi Oana Pellea, două nume grele ale scenei românești.

Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD trimite actorii „la muncă, pe şantier”!

„ACTORII ŞI PROTESTELE – SĂ FIE PLĂTIŢI CA ÎN COMUNISM, DAR SĂ TRĂIASCĂ ÎN CAPITALISM! SE POATE AŞA CEVA? EU CRED CĂ NU! E NEVOIE PE ŞANTIERE! CE ZICEŢI D-LE CARAMITRU? De câţiva ani, un grup de actori – unii cu faimă – s-a găsit în fruntea protestelor împotriva „ciumei roşii”, ridicând în slăvi linia corporatisto-neomarxisto-globalizantă.

Linia care spune că statul nu trebuie să-i protejeze pe săraci prea mult, nişte leneşi rămaşi din comunism; că pensionarilor să nu li se mărească pensiile fiind retrograzi, cu mentalitate comunistă, care dacă iau bani mai mulţi îi îndatorează pe nepoţi; iar asistaţii social… ”LA MUNCĂ!” Dar, mai ales, că aparatul de stat este supradimensionat, o dovadă a corupţiei generalizate.

„Sunteţi cerşetori la bugetul de stat?”

Ce vedem noi acum? Că actorii sunt, de fapt, categoria cea mai mult subvenţionată de acest stat „corupt” şi care fură de la oamenii care aduc realmente plus-valoare (corporatiştii), pentru a da la „privilegiaţii asistaţi social”, adică şi la actori. Păi, cum, voi, actorii, nu trăiţi din ce produceţi? Că aşa e cu corporatiştii. Cum, luaţi de la copiii abandonaţi, din banii de la sănătate şi de la cei care nu au medicamente pentru cancer, de pildă?

Cum, sunteţi cerşetori la bugetul de stat? Nu e bine deloc! (…) De ce să plătească societatea pentru voi? Nu ziceţi voi cu… meritocraţia? Şi, dacă nu e, nu e!”, a scris pe pagina personală de Facebook, Aurelian Pavelescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un octogenar din Bihor a mers cinci kilometri ca să poată vota. „Voi, cei tineri, ce motive serioase aveţi să nu mergeţi la vot?“

Un octogenar din Bihor a mers cinci kilometri ca să poată vota. „Voi, cei tineri, ...