Moment special la Vatican: Papa Francisc, mesaj și rugăciune pentru omenire, în plină pandemie

Moment special la Vatican. Papa Francisc îi binecuvântează pe oamenii de pretutindeni, în contextul pandemiei de coronavirus.

Foarte important de menționat, binecuvântarea Urbi et Orbi o dă numai Suveranul Pontif, iar acest lucru se întâmplă doar în ziua alegerii sale ca urmaş al Sfântului Apostol Petru, în ziua de Paşti şi în ziua de Crăciun.

Esplanada Bazilicii „Sf. Petru” de la Vatican este goală. Acolo, Sfântul Părinte rostește binecuvântarea Urbi et Orbi, către cetate şi către lume, pentru ca Pământul să fie apărat de această pandemie.

Aproape 600.000 de mii de oameni s-au îmbolnăvit până în acest moment și alți cel puțin 25 de mii au murit în toată lumea din cauza pandemiei de COVID-19.

Rugăciunea Suveranului Pontif vine în ziua în care Italia a primit cea mai cumplită veste de la începutul pandemiei – un bilanț fără precedent al deceselor în doar 24 de ore.

Loading...
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Să faci 14 zile de carantină în România, apoi să te înghesui în aeroport ca să pleci la muncă sezonieră în Germania – asta înseamnă țară de sclavi, conndusă de tâmpiți!

În plină pandemie de coronavirus, joi, 9 aprilie, în parcarea din fața Aeroportului din Cluj, ...