Olguţa Vasilescu, nou anunţ despre pensiile românilor! Ce zice soţia lui Claudiu Manda

Lia Olguța Vasilescu a ieșit la atac! Aceasta a făcut anunțuri surprinzătoare cu privire la pensii și taxe. Ea a susținut și că Partidul Social Democrat a realizat cele mai mari reduceri. Ce a spus actuala soție a lui Claudiu Manda?

Olguța Vasilescu, anunț surprinzător despre pensii și taxe!

Lia Olguța Vasilescu a precizat recent faptul că guvernarea Partidului Social Democrat a adus multe realizări în România în ultimii 30 de ani. „După ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernarea PSD s-a remarcat întotdeauna prin reducerea taxelor și stimularea economiei”, a precizat Lia Olguța Vasilescu. Soția lui Claudiu Manda a subliniat că PSD a readus TVA-ul la 19%, iar în cursul anului precedent, la redus la doar 5% în domeniul turismului.

De asemenea, a specificat și că 90% dintre firmele românești beneficiază azi de un regim extraordinar fiscal, cel mai bun din istoria României cu doar 1% din cifra de afaceri.

„În același timp, PSD a scutit toți pensionarii de plata contribuțiilor sociale, iar pe cei cu pensii mai mici de 2.000 lei i-a scutit și de plata impozitului, în timp ce pentru ceilalți a redus impozitul pe venit de la 16% la 10% din ceea ce depășește acest prag.

În acest fel, PSD a lăsat mai mulți bani în buzunarele pensionarilor, în plus față de creșterile succesive ale punctului de pensie, cu valori mai mari și în avans față de prevederile inițiale ale legii”, a arătat Vasilescu pe o rețea de socializre.

Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu viziteaza Centrul Vechi din Craiova, joi 14 mai 2015.

“A redus substanțial deficitul la fondul de pensii”

„Aceste taxe și impozite au fost introduse de celebrul cuplu Boc-Băsescu, după ce CCR i-a împiedicat să taie pensiile.

Nu s-au lăsat si le-au tăiat prin taxare si impozitare. În raportarea pe care o face între valoarea pensiei și salariului brut dl.

Băsescu se mai preface și că uită de transferul contribuțiilor de la angajat la angajator (măsură care a redus substanțial deficitul la fondul de pensii) dar care a dus la creșterea substanțială a salariului brut”, spune ministrul Muncii despre situ’ia pensiilor din România.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...