Presa internațională, uimită de Simona Halep, dar și de fanii români, după victoria cu Svitolina: „O semifinală fantastică!”

Simona Halep a reușit cel mai bun meci din 2019, învingând-o în semifinale la Doha pe Elina Svitolina. Sportiva noastră a revenit fabulos de la 1-4 în setul decisiv, reușind cinci game-uri la rând.

 

Halep a reușit totodată cea de-a cincea sa victorie consecutivă, după cele două succese obținute la Fed Cup cu Siniakova și cu Pliskova, respectiv cele trei de la Doha, cu Tsurenko, Goerges și Svitolina.

 

Presa internațională, uimită de Simona Halep, dar și de fanii români

„Ambiționată de sprijinul devotaților săi fani care strigau din tribună SI-MO-NA, Halep a accelerat spre linia de sosire și a reușit două forehand-uri magice, încheind totodată în stil cu un backhand puternic” – a scris WTA.

 

Lovitura din altă lume care a schimbat soarta meciului! Simona Halep a riscat totul și a întors partida cu Svitolina. Video

Cu cine joacă Simona Halep finala de la WTA Doha! Românca şi-a aflat adversara
Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în finala WTA Doha 2019
„Sunt copleșită de numărul mare de români care au venit sau locuiesc în Qatar, iar toți sunt fani Simona Halep. A revenit de la 1-4 în decisiv pentru a se califica în finala de la Doha” – a spus Kate Mason, reporter beIN Sports.

 

„În marele duel al zilei la WTA Doha s-au întâlnit într-o semifinală fantastică Simona Halep și Elina Svitolina. Cu 4-1 în setul decisiv, Svitolina a căzut, iar Simona Halep a reușit o serie fantastică de cinci game-uri pentru a se califica în finală” – a scris puntodebreak.com.

Simona Halep s-a calificate în cea de-a 34-a sa finală din circuitul WTA. Sportiva noastră e pentru a doua oară prezentă în ultimul act la Doha, după triumful din 2014. Atunci o învingea în finală pe Angelique Kerber, sportivă cu care se poate duela și în acest an.

După turneul de la Doha, Simona Halep se va deplasa în Dubai, acolo unde este turneul favorit al Svitolinei. Ucraineanca s-a impus în fiecare din precedentele două ediții. Pentru Simona vor urma apoi participă la Indian Wells și la Miami.

În luna aprilie, Halep va fi prezentă la semifinala României cu Franța, programată în weekend-ul 20-21 aprilie.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...