Previziuni Complete 23-29 Mai 2022

Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23 – 29 mai 2022 – Ce au de spus cărțile de tarot despre semnul tău zodiacal în această săptămână? Avem Arcane majore care influențează mult în această săptămână, împreună cu mai multe cărți care apar inversate. Când primim astfel de cărți, înseamnă că trebuie să privim ceva dintr-o perspectivă diferită. Sunt multe lecții de învățat săptămâna aceasta și un lucru iese în evidență cu siguranță: ideea de a face aceeași greșeală din nou și din nou, fără să ne facem timp să ne dăm seama de ce am făcut greșeala în primul rând.

Deși această săptămână nu are ca temă autoreflecția, ne împinge în acea direcție pe măsură  ce facem greșelile care trebuie privite îndeaproape, pentru a înțelege de ce le-am făcut. Cel mai mare dușman al nostru este modul în care ne proiectăm propria durere sau nesiguranța în lume. Există o mulțime de persoane care nu-și asumă responsabilitatea în acest timp și sunt atât de imaturi, încât se limitează la ignoranța intenționată. Va fi multă furie care iese din oameni în timpul săptămânii și o mare parte din ea va fi exprimată în jenă și în incapacitatea de a se asuma responsabilitatea.

Zodia Berbec (21 martie – 19 aprilie): Hierofantul, inversat

Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți închis în tine, dar nu capturat. Ești într-o relație cu cineva de care simți că ești legat pentru totdeauna și îți intră sub piele. Nu este ca și cum i-ai dori răul, de fapt, vrei ce este mai bun pentru aceasta, dar pur și simplu nu o vrei în viața ta, în acest moment.

Ceea ce îți va aduce această săptămână este conștientizarea modului în care ai ajuns în această poziție și a modului în care îți revine sarcina să te îndepărtezi de ea, dacă asta îți dorești cu adevărat.

Zodia Taur (20 aprilie – 20 mai): Luna, inversată

Săptămâna aceasta îți rezervă minciuni aparent minore și ceva înșelăciune. Ceea ce este bine este că nimic nu este prea dăunător, în timp ce, ceea ce este negativ, este că propria ta naivitate te va afecta puțin prea mult decât ți-ai dori.

Vei lua câteva decizii care vor dovedi că ești incapabil să-ti asumi ceva care este prea în serios. Lecția aici este să te uiți la greșelile tale și să le corectezi, astfel încât să nu se repete. E timpul să te înțelegi pe tine însuți.

Zodia Gemeni (21 mai – 20 iunie): Roata norocului, inversată

Inversată sau simplă, această carte de tarot înseamnă întotdeauna succes și abundență. Ceea ce vrei, primești, mai ales dacă ceea ce vrei este să păstrezi lucrurile pozitive în viața ta. Nu are niciun dezavantaj această carte de tarot.

Este cartea manifestării supreme și dacă alegi să creezi ceva pentru tine în această săptămână, care este uimitor și ambițios, atunci Universul este absolut de partea ta. Ești susținut și justificat în acțiunile tale din această săptămână, așa că ai încredere.

Zodia Rac (21 iunie – 22 iulie): Nouă de monede

Ceea ce lucrezi se transformă cu ușurință în succes. Această carte nu este cartea de „bani ușori”, ci una care reprezintă efortul pe care îl face persoana care îl depune. Succesul nu va fi o surpriză pentru tine, deoarece a fost scopul tău tot timpul. Ai plănuit asta și a ajuns la bun sfârșit. Fă toate lucrurile corecte în această săptămână, pentru a te asigura că poți primi beneficiile muncii grele și ale efortului tău priceput.

Zodia Leu (23 iulie – 22 august): Steaua, inversată

Aceasta este o carte complicată, deoarece reprezintă un atac, din cauza nesiguranței. Te vei simți ca și cum ai fost disprețuit într-un fel, săptămâna aceasta. Și pentru că mândria ta este mult prea mare, vei ataca pe altcineva pentru a te scuti de durerea a ceea ce îți zdrobește egoul.

Pentru că nu poți accepta o glumă, te vei asigura că nimeni altcineva nu ajunge să râdă. Acaparezi tot mediul din jurul tău și, în timp ce te simți astfel, nimeni altcineva nu poate să respire.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie): Patru de monede, inversat

Ceea ce începe ca un dezacord se transformă de fapt într-o situație în care ține de tine să aștepți ca ceva să-l ducă la bun sfârșit și să nu îl obții. Este jocul de așteptare pentru tine, săptămâna aceasta, în timp ce rămâi în căutarea cuiva care să te ajute cu ceva.

Argumentul tău  te deturnează și, deși nu este un lucru tragic, este suficient pentru a-ți pune starea de spirit la îndoială. Săptămâna aceasta este despre așteptarea unui răspuns pe care nu îl vei primi.

Zodia Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Doi de spade

Tu și cineva care dorește să fie aproape de tine veți avea ocazia să faceți exact acest lucru în această săptămână. Poate fi necesar un compromis, dar dacă vrei să fii cu această persoană, atunci trebuie să înveți că nu poate merge întotdeauna numai în felul tău.

Vei avea succes totuși, pentru că ești pregătit să înveți lecția compromisului. Este o săptămână bună pentru tine și te vei bucura de viața amoroasă la care ai sperat că va avea loc. Compromisul îți aduce premiul cel mare.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Diavolul

Te afli pe un curs de coliziune pentru distrugere, iar asta ar putea fi din cauză că ai fost rănit recent. Acum că durerea s-a stins și durerea s-a estompat, rămâi cu furie și cu un sentiment de dorință de răzbunare.

Toate mișcările tale din această săptămână se vor învârti în jurul acțiunii de a răni pe altcineva. Știi că este greșit și că nu va duce decât la mai multe probleme, dar nu te vei putea abține.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Trei de bâte, inversat

Aceasta este o carte de tarot dulce în ceea ce te privește și una care reprezintă sfârșitul unei ere pentru tine și începutul a ceea ce doar tu ai numi libertatea ta. Aceasta ar putea fi achitarea unei datorii sau un fel de iertare.

Această carte este eliberarea ta și, deși poate a fost nevoie de finețe pentru a ajunge în acest loc, este aici acum și vei fi fericit să știi că nu mai ești obligat nici să plătești ceva, nici să continui cu datorii.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Asul de monede

Se simte ca din toate cărțile care sunt etalate pentru semnele zodiacale, tu primești întotdeauna această carte specială și asta spune atât de multe despre tine.

Aceasta este întotdeauna cartea recompensei și prosperității. Și are sens că, dacă ai primit această carte înainte, starea de abundență și recompensa financiară să continue în ritmul său. Încă o dată, banii se vor încasa pentru tine, datorită muncii bune, grele și a atenției tale la detalii.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Șapte de spade

Dacă există ceva, tu ai încercat. Nu există nicio previziune de eșec în această săptămână, dar există un anumit tip de optimism orb care vine cu tine.

Nu lași pe nimeni să stea în calea visurilor tale, pentru că, la urma urmei, acestea sunt ale tale și ale nimănui altcineva și dacă vrei să urmărești ceva pe care nimeni nu poate să-l vadă, atunci este doar treaba ta. Meriți laudă pentru devotamentul tău continuu față de orice ți-ai propus.

Zodia Pești (19 februarie – 10 martie): Turnul

Ei bine, cu toți avem săptămâni mai bune sau mai puțin bune și se pare că tu ești cel care a primit „catastrofa” cu adevărat fatală a unei săptămâni care aceasta promite că va fi una dificilă. „Turnul” reprezintă prăbușirea. Acest lucru s-ar putea manifesta în lumea ta ca un plan care merge spre altă direcție, sau pur și simplu o masă gătită în exces.

Ceea ce se întâmplă cu adevărat aici este că ești zguduit într-un loc în care iei lucrurile prea în serios. Orice ai făcut recent a cauzat ceea ce se întâmplă săptămâna aceasta și trebuie să faci totul corect, înainte să se destrame complet.

Loading...
x

Check Also

Horoscop 14 ianuarie, cu Neti Sandu

Gemenii primesc bani, iar Scorpionii se gândesc la afaceri O să ne facem program de ...