Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani

Ramona Bădescu a născut un băiețel. La 50 de ani, vedeta a devenit mamă pentru prima dată

Fericire mare în familia celebrei actrițe. Ramona Bădescu a născut un băiețel perfect sănătos, la o clinică privată din Roma. Vedeta și-a ținut sarcina ascunsă până în ultimul trimestru și tot în secret a adus pe lume bebelușul.

Ramona Bădescu este în culmea fericii pentru că a reușit să-și ducă sarcina la capăt. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect în urmă cu câteva zile. Ramona Bădescu a născut prin cezariană la un spital privat din Roma, potrivit Click!.

Pe parcursul sarcinii, Ramona Bădescu s-a îngrășat doar 9 kilograme, însă în doar câteva zile și-a revenit spectaculos. O prietenă care a mers în vizită la ea, în Italia, s-a fotografia alături de vedetă, iar Ramona Bădescu a uimit pe toată lumea cu felul în care arată la doar câteva zile după ce a devenit mămică.

Cine este tatăl bebelușului

Ramona Bădescu este foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală. Însărcinată în ultimul trimestru, vedeta trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Viitoarea mămică nu a dezvăluit cine este tatăl bebelușului, însă a povestit cum s-a cunoscut cu acesta, dar și cum a reușit să o cucerească.

 „Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el.

Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial. Destinul a făcut în aşa fel încât după două zile, în timp ce eram în maşină vorbind cu o prietenă de-a mea la telefon după ce primisem o veste neplăcută, pe partea cealaltă a străzii, într-o altă maşină, să-mi sară în ochi culoarea albastră a unui costum.

Era chiar per soana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv. Am ridicat mâna în semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a văzut şi i-a spus şoferului să se întoarcă. A coborât din maşină, a venit la mine şi mi-a spus: „Bădescu, ce faci aici?.

În acel moment eram foarte tristă în urma veştii primite şi am rămas surprinsă să aflu că el ştia de această veste tristă. M-a susţinut moral, încet-încet am început să vorbim şi ne-am dat seama că, în spatele unei măşti de formalităţi şi de duritate, există o umanitate specială. L-am văzut apoi cu alţi ochi, dar soarta a vrut ca eu a doua zi să plec în Malta, unde aveam un spectacol şi după aceea am venit acasă, la Bucureşti.

De obicei, îndepărtarea stinge un foc mic, dar la noi l-a aprins şi a devenit un incendiu, pentru că faptul că eu eram departe ne-a ajutat să vorbim foarte mult la telefon şi să ne cunoaştem.

Aşa încât au urmat trei săptămâni de convorbiri asidue şi acel om dur, plin de el, îmbrăcat într-un costum albastru strident, m-a făcut să mă îndrăgostesc cum nu am mai simţit niciodată iubirea în viaţa mea.’, a mai declarat Ramona Bădescu.

Sursa: https://romania-in-imagini.ro/

Loading...
x

Check Also

“De ce ma insulți copile, Mă trimiți în pod să zac? Am muncit doar pentru tine…” Respectați-vă părinții cât îi mai aveți

Povestea unui bătrânel