Rugăciunea către Maica Domnului care se citește în această seară de mare sărbătoare:

Astăzi este Intrarea Maicii Domnului în biserică, sărbătoare pe care toți creștinii ordotocși o țin și care este marcată în calendar cu cruce rosie.

Iată rugăciunea puternică care se citește astăzi și care te va ușura de gânduri rele, te va scăpa de necazuri și de boală.

Rugăciune către Maica Domnului, care se rostește astăzi și dezleagă necazurile


Se spune că astăzi se dezleagă farmecele și blestemele, așa că este bine să citiți această rugăciune către Maica Domnului, cu multă evlavie și cu o lumânare aprinsă.

Este una dintre cele mai puternice rugăciuni către Fecioara Maria și o puteți rosti ori de câte ori simțiti că vă paște un necaz mare.

„Valuri de patimi mă împresoară; mare necaz şi strâmtorare îmi umplu sufletul o, întru-tot Sfântă Maică, linişteşte sufletul meu cu pacea Fiului tău şi alungă deznădejdea şi întristarea sufletului meu cu harul Său.

Potoleşte furtuna păcatelor mele care mă frig precum un vierme în foc şi stinge-i flăcările.

Umple-mi inima de bucurie, Preacurată Maică şi împrăştie ceaţa nelegiuirilor mele de la faţa mea, căci acestea mă împresoară şi mă tulbură. Luminează-mă cu lumina Fiului tău.

Sufletul meu se simte sfârşit; totul îmi este greu, chiar şi rugăciunea. Iată-mă, rece ca piatra.

Buzele mele şoptesc o rugăciune, dar inima mea nu tresaltă. Necazurile m-au împresurat de pretutindenea. Topeşte gheaţa din jurul sufletului meu şi încălzeşte-mi inima cu dragostea ta.

Nu-mi pun nici o încredere în apărarea venită de la oameni, ci îngenunchez dinaintea ta, o, Prea Sfântă Maică şi Fecioară. Nu mă alunga de la faţa ta, ci primeşte rugăciunea robului tău. Tristeţea m-a cuprins”.

Astăzi este prima sărăbtoare din postul Crăciunului, fiind zi de dezlegare la pește.

Loading...
x

Check Also

Rugaciunea lui Iisus: „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine pacatosul”

Această dumnezeiască rugăciune care stă în chemarea Numelui Mântuitorului, este: Rugaciunea lui Iisus „Doamne, Iisuse ...