Scandal în studioul Antena 3. Mihai Gâdea a dat afară din studio un invitat

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, l-a dat afară pe Ionel Dancă din studio, după ce au avut un schimb de replici contradictorii.

Purtătorul de cuvânt al PNL l-a contrazis pe Gâdea cu privire la unele declarații pe care le-a făcut în legătură cu declaraţia şefei ÎCCJ despre ratificarea Convenţiei pentru Drapturile Omului.

După ce realizatorul tv a spus că actual preşedinte al Curţii Supreme a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei în mandatul Rodicăi Stănoiu, liberalul l-a contrazis spunând că este „o manipulare specifică Antena 3”.

”Tăiaţi-i microfonul. Puteţi să rămâne sau puteţi pleca”, a spus mai întâi Gâdea după care i-a cerut invitatului său să părăsească studioul. ”Ieșiți afară! Afară, nu auziți?”.

Dancă se pregătea să plece în momentul în care Gâdea l-a repezit amenințându-l că va chema bodyguarzii. ”Vreţi să vă scot cu bodyguarzii?”, a afirmat Gâdea, în timp ce Ionel Dancă îi repeta „Distrugeţi o ţară!”.

PNL boicotează Antena 3 după ce Mihai Gâdea l-a dat afară din emisiune pe Ionel Dancă. Orban: Atitudine grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă 

Liderul PNL Ludovic Orban afirmă, după ce purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă fost dat afară din platoul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3, că este vorba despre o „atitudine grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă” şi anunţă că PNL va sesiza CNA şi va boicota emisiunea până când realizatotul TV va cere scuze public 

„Privitor la atitudinea grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă, a realizatorului emisiunii de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu vom sta cu mâinile în sân şi nu vom accepta această jignire faţă de un reprezentant al PNL şi, de fapt, faţă de toţi membrii şi simpatizanţii PNL.

În cadrul reuniunii Biroului Executiv voi propune ca Partidul Naţional Liberal să boicoteze emisiunea lui Gâdea până când Gâdea îşi va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de politeţe, de fairplay, de bun-simţ, ca să nu spun atitudinea de dictator scos din minţi de faptul că un reprezentant al PNL a spus un adevăr sau două adevăruri sau 10 adevăruri care l-au deranjat”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă la Drobeta-Turnu Severin. 

El a anunţat că PNL va sesiza Consiliul Naţional al Audiovizualului „pentru că este inadmisibil” şi nu va tolera „un asemenea comportament care frizează lipsa de educaţie şi lipsa de acceptare a unei opinii diferite, care până la urmă fac parte din bagajul unui regim autoritar, a unui regim nedemocratic”.

„Deci, Partidul Naţional Liberal probabil după data de luni nu va mai trimite niciun reprezentat la emisiunea lui Gâdea pentru că nu putem accepta să participăm la un simulacru de dezbatere.Hai să fim cinstiţi, deci acolo în emisiunile lui Gâdea am trimis reprezentanţi numai din respect faţă de cetăţenii români nu din respect faţă de ceea ce se întâmplă acolo.

Acolo sunt 6 oameni care toţi atacă reprezentantul PNL, care nu îl lasă să vorbească, care îl pun în situaţii dintre cele mai neplăcute şi care  se comportă ca un pluton de execuţie şi nu ca un for de dezbatere”, a conchids Orban.

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă a fost dat afară din emisiunea lui Mihai Gâdea, joi seară, după ce, în urma unei controverse, Dancă a spus că „Antena 3 manipulează”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste mai mult: adev.ro/pp4dj5

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...