Sfatul zilei de 7 mai 2019. Racii trebuie să fie mai responsabili

BERBEC. Nu mai lua în seamă tot ceea ce spun oamenii. Nu uita că tu știi cel mai bine care este adevărul. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR. Astăzi vei avea parte de o surpriză din partea unei persoane de la care nu te-ai fi așteptat la un gest atât de frumos. Să te asiguri că îi mulțumești așa cum se cuvine. Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI. Ești o persoană ambițioasă, iar asta se va vedea cel mai bine astăzi. Bucură-te de succesele tale, pentru că meriți. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC. Încearcă să fii mai responsabil astăzi. Vei vedea că este pentru binele tău în primul rând. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU. Astăzi vei avea nevoie de sprijinul celor dragi. Fii sigur că nu profiți prea mult de bunătatea lor și de dorința lor de a-ți fi aproape. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ. Ți se face dor de o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Ce mai aștepți? Stabiliți o întâlnire. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ. Chiar dacă astăzi nu va fi tocmai ziua ta norocoasă, asta nu înseamnă că va fi o zi pierdută. Doar asigură-te că vei profita de fiecare lucru frumos care ți se ântâmplă. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION. Cine ți-a spus că nu poți avea încredere în nimeni? Ei bine, vei vedea că lucrurile nu sunt deloc așa. Numărul norocos al zilie: 7.

SĂGETĂTOR. Astăzi te vei distra alături de cei dragi. Aveai nevoie de astfel de momente pentru a-ți încărca bateriile. Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN. Încearcă să ții cont și de ceilalți atunci când iei o decizie. Nu uita că și ei țin cont de tine. Numărul norocos al zilei: 19.

VĂRSĂTOR. Dacă vei lua o decizie importantă astăzi, trebuie să fii sigur că te-ai gândit bine înainte. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI. Încearcă să îi înțelegi și pe ceilalți. Este posibil să nu fiți tot timpul pe aceeași lungime de undă. Numărul norocos al zilei: 7.

Loading...
x

Check Also

Atunci când te simți singur și părăsit spune acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan

Va aduce iubire și liniște sufletească în viața ta Acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan ...