Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit care era cea mai mare dorință a lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu este internat în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca. Medicii sunt rezervați.

Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu. Adriana Bahmuțeanu: “I-a promis surorii lui”

În direct în platoul unei emisiuni de televiziune, jurnalista Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit ce mare dorință avea Mihai Constantinescu. Cântărețul de muzică ușoară este însurat cu Simona Secrier, însă ei doi nu au organizat petrecerea de nuntă. Mihai Constantinescu i-a promis surorii lui că se va ocupa de asta și va pune la cale și nunta.

“I-a promis surorii lui că va face nuntă cu Simona”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, apel disperat: “Este o chestiune de ore sau de zile” – Care este starea artistului

Mihai Constantinescu este internat în spital, iar medicii sunt rezervați.

Mihai Constantinescu a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii și ar fi fost resuscitat, apoi transportat la spital. Acum, cântărețul se află sub atenta îngrijire a personalului medical.

Medicii care se ocupă de Mihai Constantinescu sunt deocamdată rezervați.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a făcut un apel către toate persoanele care îl cunosc și îl îndrăgesc pe marele artist de muzică ușoară.

“Mihai traversează un moment extrem de dificil. Aș dori ca prin intermediul dumneavoastră să adresez o rugăminte pentru oamenii care îl apreciază să se roage pentru el. Pe Mihai îl poate salva miracolul lui Dumnezeu.

Medicii, pentru moment, sunt destul de reținuți, trebuie să mai așteptăm, este o chestiune de ore sau de zile ca să se poată da un verdict final. Rugăciunile colective sunt foarte puternice, iubirea ajută. A primit enorm de multe mesaje și eu cred în miracolele lui Dumnezeu”, a declarat Mihaela Constantinescu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Loading...
x

Check Also

Atunci când te simți singur și părăsit spune acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan

Va aduce iubire și liniște sufletească în viața ta Acatistul Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan ...