Una dintre ultimele persoane care l-au vizitat la spital pe Mihai Constantinescu: ”Nu l-am mai recunoscut: o mână de oase și piele!

Marele artist și-a prevăzut sfârșitul?! Mihai Constantinescu și-a pregătit mormântul la Cimitirul Ghencea imediat după Crăciun.

Una dintre ultimele persoane care l-au vizitat la spital pe îndrăgitul cântăreț a făcut declarații cutremurătoare, scrie CANCAN.RO.

Artistul era de nerecunoscut, “o mână de oase și piele”.

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat din oră în oră. Cântărețul a fost internat la Spitalul Floreasca după ce a fost găsit inconștient, în locuința sa, de către soție, Simona Secrier.

A fost transportat de urgență, direct la Secția de Terapie Intensivă. A suferit, în total, trei stopuri cardiorespiratorii și, din nefericire, a intrat în moarte cerebrală.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat marți că prognosticul în cazul artistului este rezervat. “Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat luni dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat”, a precizat

Anul trecut, medicii i-au extirpat un rinichi

Încă de la finalul anului trecut, cunoscutul artist și-ar fi prevăzut sfârșitul. A fost momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

“Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire.

Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, ne-a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.

Dezvăluirile nu se opresc, însă, aici. “Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunțat la muncă și a preferat să stea lângă soțul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moșteni apartamentul pe care l-au achiziționat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântărețului. Nu are nimic altceva pe numele său”, ne-a mai dezvăluit sursa citată.

A păcălit moartea înainte de Crăciun

Tot persoana mai sus amintită ne-a mai declarat că Mihai Constantinescu a păcălit moartea înainte de Crăciunul trecut, iar tratamentele și recomandările primite de la specialiști au reușit să-l stabilizeze.

La doar câteva luni de la momentul de cumpănă din iarnă, mai exact în martie, anul acesta, cântărețul a ajuns la Spitalul Municipal tot din cauza unor probleme de sănătate. Atunci, el a fost nevoit să își anuleze concertele. Îndrăgitul artist de muzică ușoară a împlinit 73 de ani pe 4 ianuarie.

S-a căsătorit în secret

Mihai Constantinescu și Simona Secrier formează un cuplu de mai bine de două decenii, însă abia în anul 2017 s-au căsătorit, după ce au amânat fericitul eveniment de mai multe ori.

Ceremonia a avut loc în mare secret și, în cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că trăiește a doua tinerețe la vârsta onorabilă pe care o are. Soția sa, fosta componentă a trupei Etno, este cu 24 de ani mai tânără decât el.

“Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a declarat Mihai Constantinescu la un post de televiziune.

Loading...
x

Check Also

Civilii ucraineni care au primit, vineri, circa 20.000 de puști automate încep acum să ia prizonieri de război ruși

Unul dintre soldații ruși capturați în regiunea Sumy a izbucnit în lacrimi. Canalul Nexta TV ...